• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2gun

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar biliyorum en sagliklisi adet gecikmesinden sonraki yapilan testlerin dogruluk orani bata 2gunum var ve yarin tekrar test yapmayi dusunuyorum cikan sonuca sizce guvenmelimiyim dogru olma ihtimali olabilirmi

Kizlar biliyorum en sagliklisi adet gecikmesinden sonraki yapilan testlerin dogruluk orani bata 2gunum var ve yarin tekrar test yapmayi dusunuyorum cikan sonuca sizce guvenmelimiyim dogru olma ihtimali olabilirmi
illa yapmak istiyorsan erken gebelik yap canım ama çıkan sonuç negatifse güvenmeyebilirsin. çünkü bazen geç döllenme vs olabiliyor, sonrasında adetinin gecikmesini beklersin.

Testi ilk idrarda yaptim ama negatif ciktii gec dollenme ihtimali varmidir peki varsada ne zaman idrara gecer yoksa bu ay icin gecmis olsun diyebilirmiyizz

Eklentiler

• 20201127_131437.webp
    20201127_131437.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 30
Testi ilk idrarda yaptim ama negatif ciktii gec dollenme ihtimali varmidir peki varsada ne zaman idrara gecer yoksa bu ay icin gecmis olsun diyebilirmiyizz
Yumurtlama tarihnizi blyor musunz ? Bilmiyorsanız en son ilişki ne zaman oldu. En son ilişknin üzerinden 10 gün geçtiyse üzgünüm negatif geçmedyse geç döllenme ihtimali var.. Bir de bu kaadan stres de gebbeliği engeller akışına bırakın

Yumurtlama tarihnizi blyor musunz ? Bilmiyorsanız en son ilişki ne zaman oldu. En son ilişknin üzerinden 10 gün geçtiyse üzgünüm negatif geçmedyse geç döllenme ihtimali var.. Bir de bu kaadan stres de gebbeliği engeller akışına bırakın
13 kasimda yumurtladim 14de catladi en son iliski uzerindende 13gun gecti

Ilk kez ovulasyonla takip ettim bunay kendimi olmadi sanirim bidahaki aya insallah
Olsun üzme kendini sen yine de adetin gcikirse test yap.. hemen olan birşey değil zaten hamilelik.. Rabbim sana da tüm isteyene de nasip etsin inşaALLAH 🤲🤲

Back