• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2dakikadagençliksahtekarliği

merican

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
73
2
296
Ankara
instegramda bir site var kizlar jeunesse markasının ürünlerini satiyorlar 2dakikadagençlik diye ordan 350 tl değerinde luminesse marka serum aldım 5 hafta kullancaksin dediler 3 haftada bitti kokusu iğrenç sahte oldundanda olabilir ve tarihi bitmeye 2 ay kalmiş urun gönderdiler hiç faydasini gormedim ve bunu yorumlarin altina belirttim yorumumu sildiler beni engellediler birkaç kişi var memnun kaldim diyen kendi adamları belli yani kötü yorumları hemen siliyorlar sahtekarlar

Son düzenleme:
instegramda bir site var kizlar 2dakikadagençlik diye ordan 350 tl değerinde serum aldım 5 hafta kullancaksin dediler 3 haftada bitti kokusu iğrenç sahte oldundanda olabilir ve tarihi bitmeye 2 ay kalmiş urun gönderdiler hiç faydasini gormedim ve bunu yorumlarin altina belirttim yorumumu sildiler beni engellediler birkaç kişi var memnun kaldim diyen kendi adamları ben yandim siz yanmayın
bilindik sitelerden alışveriş yaparsanız sorun yaşamazsınız.instagramda orada burada o kadar çok site var ki ne oldukları bile belli değil.guvenmeyin.

Şu instagramda ne oldugu belirsiz zartbutik zurtbutik tarzi yerlere nasil okadar para verebiliyorsunuz sasiriyorum. Degil serum almak bir caput bile almam onlardan. Gecmis olsun. Benzer bisey kuzenimin basina da geldi ustune soguk icmisti.

Şu instagramda ne oldugu belirsiz zartbutik zurtbutik tarzi yerlere nasil okadar para verebiliyorsunuz sasiriyorum. Degil serum almak bir caput bile almam onlardan. Gecmis olsun. Benzer bisey kuzenimin basina da geldi ustune soguk icmisti.
Haklisiniz ben burda paylaştım ki başkalari benim düştüğüm hataya düşmesinler diye

bilindik sitelerden alışveriş yaparsanız sorun yaşamazsınız.instagramda orada burada o kadar çok site var ki ne oldukları bile belli değil.guvenmeyin.
Malesef bir hataya düştüm en azından googlede yazdiklari zaman insanlar benim yorumumu görüpte belki almazlar elimden başka birşey gelmiyor şuan

Back