Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanımlar bebeğim 24 mart doğumlu 2buçuk ayı yeni geçtik doğduğundan beri mamayla besliyoruz benim sağlık sorunlarım sebebiyle ancak asla su içmiyor bir haftadır ne yerse sürekli kusuyor ve ağzını öğüyormuş gibi yapıyor, mamada mi sorun var bilmiyorum bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi? Bebelac 1 içiriyordum mamayi hero baby ile değiştirdim fakat bir işe yaramadı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BÜTÜN GÜZEL ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar bebeğim 24 mart doğumlu 2buçuk ayı yeni geçtik doğduğundan beri mamayla besliyoruz benim sağlık sorunlarım sebebiyle ancak asla su içmiyor bir haftadır ne yerse sürekli kusuyor ve ağzını öğüyormuş gibi yapıyor, mamada mi sorun var bilmiyorum bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi? Bebelac 1 içiriyordum mamayi hero baby ile değiştirdim fakat bir işe yaramadı.
mamayla beslenen bebeklerin su içmesi gerekiyor...bebek mi içmiyor yoksa sen mi vermiyorsun orayı anlayamadım...mamalardan sonra çay kaşığıyla 3 4 kaşık bile verse ona yeter malum havalar çok sıcak ve mama su ihtiyacını karşılamıyor anne sütü gibi değil...
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
canim belki inek sutune alerjisi vardir inek sutune alerjisi olan bebeklerde kusma ve kilo kaybi gorulur doktora danis bir test yaptir alerjisi varsa alerji icin ozel mamalar var ben arada bir su veriyorum cok sicak olunca doktorum cok su verme dedi benim kaldigim yer soguk cok sicak gecmiyor sen doktora sormadan verme bir doktoruna sor ishal olabilir cok su verme
canim belki inek sutune alerjisi vardir inek sutune alerjisi olan bebeklerde kusma ve kilo kaybi gorulur doktora danis bir test yaptir alerjisi varsa alerji icin ozel mamalar var ben arada bir su veriyorum cok sicak olunca doktorum cok su verme dedi benim kaldigim yer soguk cok sicak gecmiyor sen doktora sormadan verme bir doktoruna sor ishal olabilir cok su verme
Cok tesekkur ederim..
MİNİK DUTUM BENİMLE
Kayıtlı Üye
Bebeğinde reflüde olabilir bir doktorun görmesinde fayda var ayrıca bebekler çok fazla beslendiğindede fazlalığı kusar niraz mama miktarını azalt birde öyle gözlemle
Merhabalar benım oğlum da 25 Mart dogumlu 40 gün emzirebildim
suan hipp bio 1,iciyoruz masallah hiç bi sorunumuz yok benımki de su ıcmeyi cok sevıyor günde 50 ml iciyo :) mamanı degistir bence. fazla vermedigin halde kusuyosa Dr.unla görüsmelisin.
Saglik ocagina goturdum fitil
Verdi kusmasini engellesin diye ama kullanmak konusunda kararsiz kaldim