Çocuk Hastalıkları 2aylık beebeğim çok aç :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
63
3
36
Bursa
2 aylık bebeğim var erkek hastanede mama verdikleri ve bebeğim çok haraketli olduğu için memeyi ttutmak istiyor ama
çok zorlanıyo tepiniyo.
ayrıca memeyi emdikten 10 dk sonra falan mama veriyorum anne sütü olanlardan..
ama şuanda yarım saatte bir karnı aç bu yüzden uyuyamıyo çok huzursuz
açlıktan parmağını değil elini yicek memeyi daha çok tutmaya başladı ama doymuyo mamasınıda 10luk 20lik yiyo
90lık-120lik yemesi gerekirken napmam lazım akıl verirmisiniz bebeğim şuanda 4kilo 750gr 58 cm
başından geçen falan varsa acil akıl versin lütfen

bebekler bu aylarda çılgın gibi emmek istiyor ama ememiyorsa gaz sancısındandır.kolik krizi başladığı zaman böyle olurlar.emdikçe sancıları artar.buna yönelik birşeyler yapmanızı sakinleştikten sonra beslemenizi öneririm.ılık bir duş iyi gelebilir ama kriz öncesi yaparsanız bu dönemi atlatırsınız.bol bol masajda çok faydalı olacaktır.

şuanda bebeğim 3 aylık ve bütün düzeni bitti akşam 8 de yatıp sabah 6buçukta kalkıyodu şuandada yatıo ama eskiden geceleri yiyordu düzgün uyuyodu tek rahatlığım oydu
şimdi ise gecede gündüz gibi tepiniyo memeyi komple bıraktı başında beklemekten bütün gün mecalim kalmadı sinirlerim bozuldu bu gecede öyle bütün gece uyumadım hasta olcam bebeğimin düzeni gitti beni en çok üzen o gündüzde uyumuyo sürekli aç olduğundan gecede yarım yarım yediğinden tepiniyo yemiyo gözünü açmadığından hiç bi şekilde yediremiyorum normalde gündüz evde gezdirerek falan yediriyordum ama gece hiiç yemiyo 9 saat hiç bir şey yemedi (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…