♤Kucakta uyutma alışkanlığını bıraktırmalısın uyuyacaksa beşiğinde uyumalı ve bir hamak alabilirsin çok huysuzlanabilie ağlayabilir alışma süresi 21 gün çocukta gelişen her alışkanlığı bırakmak bu kadar gün sürer yıldırabilir ama pes etmek yok bilgine.
♡çok aşırı ise doktora gösterebilirsin ama tabiki kusması normalde olabilir fazla geleni çıkartıyor ve rahatlıyor.
◇ilk zamanlar bende o kıllara çok çok takıntılıydım ama geçiyor. Yumuşak tarakla tarama hissiyatı ile çok tarardım.
♧Eşit süt gelecek diye bir kural yok ıkisini de emzirmeyi bıraktırma ki sütün azalmasın.
☆Demir takviyesi ne zaman alınıyordu onu sahiden unutmuşum:)
□Tepkisi gayet normal,güldüğü de ağladığı da olur sonuçta geldiği dünyaya alışmaya çalışıyor. Kucaktan ziyade bu gibi durumlarda yanında olup saçını sırtını okşayıp tatlı sesinle ninni söyleyebilirsin. Dua edebilirsin.
○filesinde yatarkende, elde tutarkende veya hızlıca musluğun altında yıkarken bile yoğun sudan ziyade yavaş yavaş eğlenceli banyo serüveni oluştur ağzına şu kaçmasını ilk defa sende duyuyorum diyebilirim. Aydan korkutma ki banyo yapmayı sevebilsin.
¤ çok yazmak değil yaşaya yaşaya göre göre okuya okuya öğreneceksin. Ben bile 5 sene sonra acaba nasıl büyütürüm sorularına başladım doğum yaklaştıkça ama yine spotene gelişip yapabilirim diyorum. Sonuçta anneliğin bir dersi yok içtenliği var. Tatlı anneye min-nan mercimeğine selam olsun