2aylık bebeğim ve ben

Hamağı eve kurduk piknikte gibiyiz çingene beşiği derler bizim burda onuda denedim..evet rahatlıyor..şimdi orda uyudu biraz olsun rahatladım :) tşkler..

Biberon phılıps avent kullanıyorum1 numara idi aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüp 2 numara taktım aynı tepkiyi verdi yarın başka bi marka alıp demiycem:)

belki aventi istemiyordur..ben ogluma chico almistim,kiyameti kopardi,avente aldim sonrasinda onu begendi..
baska biberon deneyin bakalim alicak mi..
sakin olmaya calisin,biliyorum cok zor o uykusuzluk ama yavruda uyuyamadigi icin gazdan belki mamayi reddettigi icin acliktan o da huzursuzdur.
bi hareketlensin gecicek gazi

Krem canim , dass ben almanyada kaliyorun bana her hafta bir hemsire geliyodu 6. Haftadiba kadar o vermisti bana sonradan eczaneden aldik
Türkiye de vsrmıdır acaba, yarın eczaneye soruyum ... Almanya'da işler daha kokay dimi doğumdan sonra destek oluyorlar yıkamayı bile hemşirelerin öğrettiğini duymuştum..

Türkiye de vsrmıdır acaba, yarın eczaneye soruyum ... Almanya'da işler daha kokay dimi doğumdan sonra destek oluyorlar yıkamayı bile hemşirelerin öğrettiğini duymuştum..

Dogumdan sonra sigorta bana bi hemsire gönderdi haftada 4 gün geliyordu , 6 hafta boyunca suanda aradigimda hemen geliyo evet hemsireler cok yardimci oluyor..
Eczaneye sor umarim krem vardir, yoksa bile bir sakincasi yoksa yolayabilirim burdan sana.

bizimki de huysuz tosbiş:)kızım melek.gibiydi bebekken babasıyla çarşafta salliyoruz ne vardı sende kız olsaydin diyor oğluma bende kizdim:)canım bitecek inşallah bu günler bol.bol kokluyorum cennet kokusunu.

Aaaah ah cnm benim oglum su an 3ay 3 haftalik son iki gundur gaz problemi azalmaya basladi bizde dogdugu gunden beri gaz sancisi var ben gece uykusunu unuttum nerdeyse. Hic takma sabirli ol geciyor 3.aydan sonra. Ayaklarini karnina goturerek masaj yap ben hep yapiyorum cok faydasi oluyor. Allah baska dert vermesin gecer Insallah. Gule gule buyut bebegini

canım benim büyük oğlumda çok gazlıydı. 40 günlükken beşiğin bir başından diğer başında emeklerdi gazdan. sonra kendiliğinden azaldı ve bitti. sabır gerek ha birde bisiklet çevirme gibi egzersizler yaptır.

Alemsiniz ya sesli guldum bayagi cingoz Recai nedir hahaha yazik cocukcagiza

Saga sola cevir ve ayaklarini karnina. Dogru cek surekli ayni hareketi yap gazini rahat cikariyo supurge sesi fon makinesi sesinde susuyolar bide rezene cayi icir bi kac cay kasigi bideadacayi yagi var al ayaklarinin altina sur karnini onla ovala

Wind salbe kremden internette var eczanede bulamazsaniz valla yorumlar hep olumlu bn de arkadasa aliyim giderken :) herkesin oğlu gazli heralde bunlar büyüyünce kadinlarin vay haline

Allah kolaylik versin , çok zor gerçekten. Sana onları birakmani ve bitkisel olan aguline almani tavsiye ediyorum kızım4aylık olduğunda bende zinkoyu biraktim.taksim de bir hastane ki doktor kurtaricim oldu.her emme den sonra uyusa da uyandır ve gazini çıkar yüz üstü bacağına yatır aşağıdan yukarıya belinden sirtina elimle masaj yap diğerlerini yapıyormuşsun.ütü ile bez i az işit karnına koy kendin ne yersen ye üzerine 1bardak suya 1cay kaşığı kimyon koy dik kafana .resmen ekmek yedim2ay sadece.çok zo.çay kahve herşey i kestim o da çözüm değikolaylik dilerim sağlıkla büyüsun

Elma yağı vs yakar diyorlar çok az ve dikkatli kullanın bir yeri acıyor muhtemelen.ya da büyüme atağı deniliyor bol bol kucaklayıp kucağınızda sallayın.bende yeni anneyim.saatlerce kucakladığımı masaj yaptığımı bilirim.zamanla azalacak.burnu tıkalı ise ememez.siz göremezsiniz genzi tıkalı olabilir.eczaneden alacağınız burun damlası dışarı atmasını sağlar.bu yüzdende çocuk huzursuz olur ememez boğulacak gibi olur.benimkinide bi arkadaş uyardı öyle farkettim.bu arada kokacak tabi sizin bebeğiniz söylememiz bile tuhaf.hem küçücük bebeğin gazından ne olacak.

Oğlum 5 aylık oldu şu an 3. Ayına kadar ne çektim bi ben bilirim bi allah bilir. Sabaha kadar uyku yok ağlamaktan emmeye gücü kalmıyordu bebeğimin o inci gibi gözyaşlarına kıyamazdım. Denemediğim şey kalmamıştı. 3. Aydan sonra yavaş yavaş azalmaya başladı bi de bi damla kullandım ben ama sanırım ilaç ismi vermek yasak o yüzden yazmıyorum. Sizinde yakında geçecektir diye tahmin ediyorum. 3 ay zombi gibi gezmiş bi anne var karşınızda :)

poposunun üzerine ve karnına beline ılık havlu koyun sıcaklık rahatlamasına yardım edecektir

Ya bu arada fon makinası olsun kolik CD yi olsun bebeklere dinletmenin çok zararlı ve psikolojilerini kotu yönde etkilediğini okumustum. Bebekler o sesleri duyduklarında korktukları için uyurlarmis ve bilinçaltına yer edermis. Gerçektende doğru ben oğlumu hep kolik CD yle uyuturdum su anda elektrikli süpürge fon makinesi blendir gibi aletleri kesinlikle yaninda acamam kendi de o aletlere yaklasamaz iki yasında ve çok korkuyo onlardan

Hepinize çok teşekkürler desteğiniz ve ilgini için...
Şuan bunları göz yaşları içinde yazıyorum ... Sabah uyandığında bezi kupkuru idi çünkü aç biliyorum.... Biraz önce emzirmeyi denedim iki çekti bıraktı ağlama krizine girdi resmen kucağımda sakinleştirdim tekrar ebedim 5 dk ememedi... Göğsümü sıktım süt fışkırdı sağdım bir biberon süt çıktı...
Sütüm kesilecek diye korkuyorum ilk oğlumu pdikolojık nedenlerden dolayı emzirememiştim sadece pompa ile sağıp beslemiştim aramızda o bağı kuramamıştı hala beni babadan sonra tercih eder... Ama 2. Bebeğim emzirmeyi kafaya koymuştum planlar yapmıştım işe gitmiycektim onunla oluxaktım ama emziremiyorum ilimizde ağlıyoruz bakalım doktorum ne diycek...

Son düzenleme:
Nazak aspirötürlü toniner kullanıyorum burnu tıkalı olsa uyuyamaz ama gece derin derin uyudu ... Kucaklamalardan başka çarem yok gibi ... Sizde sağlıcakla büyütün bebişinizi ...

Canım günaydın seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 1 ayını doldurduğunda gaz sancıları başlamıştı. Bizde gece 3 4 lere kadar zor uyuturduk neler yapmadıkki. Bir ağlardı tüm bina bizim eve toplanırdı herkes bişey denerdi ki sakinleşsin diye. Ama 1 2 ay çok zor geçti sonra kendiliğinden bitti sancılar. Diyeceğim oki geçicek ama biraz sabır gerekiyor.

Kokuyor derken koktuğunu belirtmek için söylemiştim yaptığına seviniyorum bile büyükler gazı kokuyor üşürmüş vs diyor haklılık payı olabilir mi acaba diye... sürekli kulağım poposundan çıkacak seste ben onun annesiyim tiksinmem ve gocunmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…