- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
Krem canim , dass ben almanyada kaliyorun bana her hafta bir hemsire geliyodu 6. Haftadiba kadar o vermisti bana sonradan eczaneden aldikWind salbe nedir nerden bulabilirim ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krem canim , dass ben almanyada kaliyorun bana her hafta bir hemsire geliyodu 6. Haftadiba kadar o vermisti bana sonradan eczaneden aldikWind salbe nedir nerden bulabilirim ???
Hamağı eve kurduk piknikte gibiyiz çingene beşiği derler bizim burda onuda denedim..evet rahatlıyor..şimdi orda uyudu biraz olsun rahatladım :) tşkler..Büyük bir ihtimal emme sırasında gazi geldiği ve karnı agridigi için reddediyordur bence siz önce gaz sorununu halledin herşey düzelir Allah in izniyle biraz sabir gerek psikolojiniz hic bozulmasın bunlar tatlı sıkıntılar..Bol bol dua edin birde unutmadan bu Hamak tarzı beşikler gazlı bebeklere bire bir iki tane aşırı gazlı bebek büyütmüş bir anne olarak size bunu onerebilirim yazdiklarinizin hepsini okudum onerebilecegim herşeyi denemissin bu hamagida unutma ve dene çok rahatlayacaksin emin ol sende bebeğinde..
Biberon phılıps avent kullanıyorum1 numara idi aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüp 2 numara taktım aynı tepkiyi verdi yarın başka bi marka alıp demiycem:)
Türkiye de vsrmıdır acaba, yarın eczaneye soruyum ... Almanya'da işler daha kokay dimi doğumdan sonra destek oluyorlar yıkamayı bile hemşirelerin öğrettiğini duymuştum..Krem canim , dass ben almanyada kaliyorun bana her hafta bir hemsire geliyodu 6. Haftadiba kadar o vermisti bana sonradan eczaneden aldik
Türkiye de vsrmıdır acaba, yarın eczaneye soruyum ... Almanya'da işler daha kokay dimi doğumdan sonra destek oluyorlar yıkamayı bile hemşirelerin öğrettiğini duymuştum..
bizimki de huysuz tosbiş:)kızım melek.gibiydi bebekken babasıyla çarşafta salliyoruz ne vardı sende kız olsaydin diyor oğluma bende kizdim:)canım bitecek inşallah bu günler bol.bol kokluyorum cennet kokusunu.
Ayy annelik ne zor... Beslenme arasında omzuna alıp gaz çıkartıyorum ki birikmesin gazlar diye ama nafile
Ben de edepsiz diyorum soytarı diyorum cingöz Recai koydum adını Bitecek inş ama ben de bitmezsem size de Allah yardım etsin
canım benim büyük oğlumda çok gazlıydı. 40 günlükken beşiğin bir başından diğer başında emeklerdi gazdan. sonra kendiliğinden azaldı ve bitti. sabır gerek ha birde bisiklet çevirme gibi egzersizler yaptır.74 günlük anneyim...
Ilk 40 günümüz hazırladı emiyo uyuyor emiyo uyuyor... Oh dedim ne güzel bu bebeğe bakmakta be var dedim bu sevincim bir balon gibi patladı 45. Gün bir gaz çıktı öyle böyle değil ben kabul etmiyorum BENIM OĞLUM GAZLI DEĞIL diyip dürüyorum 60. Gün pes ettim zinco kullanmaya başladım 65.gün nurse harvers e başladım zart zurt hiç bitmiyor akşama kadar kokluyorum dert değil tek yapsın da koksun ...hele ağlaması gözlerinden yaş geliyor saatlerce ne emme ne uyuma hiç bir şey yok ... Ve geçen cumadan beri acaip iştahsuz ne meme mama hiçbirini kabul etmiyor.. 5 dk emiyoruz sonra ağlamaya başlıyor gaz geliyor bırakıyor 60 ml mama yapıyorum önceleri yerdi şimdi 10 ml 20 ml anca yiyor mamayı değiştim aynısı sütümü sağdım koca biberonu döktüm içmedi ve sıfır uyku hafif hafif pdikolojım bozulmaya başladı ... Ne yapmalıyım ne önerirsiniz????
Alemsiniz ya sesli guldum bayagi cingoz Recai nedir hahaha yazik cocukcagiza
Ayy annelik ne zor... Beslenme arasında omzuna alıp gaz çıkartıyorum ki birikmesin gazlar diye ama nafile
Ben de edepsiz diyorum soytarı diyorum cingöz Recai koydum adını Bitecek inş ama ben de bitmezsem size de Allah yardım etsin
74 günlük anneyim...
Ilk 40 günümüz hazırladı emiyo uyuyor emiyo uyuyor... Oh dedim ne güzel bu bebeğe bakmakta be var dedim bu sevincim bir balon gibi patladı 45. Gün bir gaz çıktı öyle böyle değil ben kabul etmiyorum BENIM OĞLUM GAZLI DEĞIL diyip dürüyorum 60. Gün pes ettim zinco kullanmaya başladım 65.gün nurse harvers e başladım zart zurt hiç bitmiyor akşama kadar kokluyorum dert değil tek yapsın da koksun ...hele ağlaması gözlerinden yaş geliyor saatlerce ne emme ne uyuma hiç bir şey yok ... Ve geçen cumadan beri acaip iştahsuz ne meme mama hiçbirini kabul etmiyor.. 5 dk emiyoruz sonra ağlamaya başlıyor gaz geliyor bırakıyor 60 ml mama yapıyorum önceleri yerdi şimdi 10 ml 20 ml anca yiyor mamayı değiştim aynısı sütümü sağdım koca biberonu döktüm içmedi ve sıfır uyku hafif hafif pdikolojım bozulmaya başladı ... Ne yapmalıyım ne önerirsiniz????
Nazak aspirötürlü toniner kullanıyorum burnu tıkalı olsa uyuyamaz ama gece derin derin uyudu ... Kucaklamalardan başka çarem yok gibi ... Sizde sağlıcakla büyütün bebişinizi ...Elma yağı vs yakar diyorlar çok az ve dikkatli kullanın bir yeri acıyor muhtemelen.ya da büyüme atağı deniliyor bol bol kucaklayıp kucağınızda sallayın.bende yeni anneyim.saatlerce kucakladığımı masaj yaptığımı bilirim.zamanla azalacak.burnu tıkalı ise ememez.siz göremezsiniz genzi tıkalı olabilir.eczaneden alacağınız burun damlası dışarı atmasını sağlar.bu yüzdende çocuk huzursuz olur ememez boğulacak gibi olur.benimkinide bi arkadaş uyardı öyle farkettim.bu arada kokacak tabi sizin bebeğiniz söylememiz bile tuhaf.hem küçücük bebeğin gazından ne olacak.
Hepinize çok teşekkürler desteğiniz ve ilgini için...
Şuan bunları göz yaşları içinde yazıyorum ... Bira önce emzirmeyi denedim iki çekti bıraktı ağlama krizine girdi resmen kucağımda sakinleştirdim tekrar ebedim 5 dk ememedi... Göğsümü sıktım süt fışkırdı sağdım bir biberon süt çıktı...
Sütüm kesilecek diye korkuyorum ilk oğlumu pdikolojık nedenlerden dolayı emzirememiştim sadece pompa ile sağıp beslemiştim aramızda o bağı kuramamıştı hala beni babadan sonra tercih eder... Ama 2. Bebeğim emzirmeyi kafaya koymuştum planlar yapmıştım işe gitmiycektim onunla oluxaktım ama emziremiyorum ilimizde ağlıyoruz bakalım doktorum ne diycek...
Kokuyor derken koktuğunu belirtmek için söylemiştim yaptığına seviniyorum bile büyükler gazı kokuyor üşürmüş vs diyor haklılık payı olabilir mi acaba diye... sürekli kulağım poposundan çıkacak seste ben onun annesiyim tiksinmem ve gocunmamElma yağı vs yakar diyorlar çok az ve dikkatli kullanın bir yeri acıyor muhtemelen.ya da büyüme atağı deniliyor bol bol kucaklayıp kucağınızda sallayın.bende yeni anneyim.saatlerce kucakladığımı masaj yaptığımı bilirim.zamanla azalacak.burnu tıkalı ise ememez.siz göremezsiniz genzi tıkalı olabilir.eczaneden alacağınız burun damlası dışarı atmasını sağlar.bu yüzdende çocuk huzursuz olur ememez boğulacak gibi olur.benimkinide bi arkadaş uyardı öyle farkettim.bu arada kokacak tabi sizin bebeğiniz söylememiz bile tuhaf.hem küçücük bebeğin gazından ne olacak.