anne karnındaki sesi de denedimSabırlı olun üçüncü ayda epey azalır gaz. Karnına değil de ayak uçlarına ılık havlu vs koyabilirsiniz. Çok yapacak bir şey yok açıkçası. Egzersiz yaptırın bol bol ayaklarıyla. Umarım en kısa sürede biter gaz sancıları. Ve son olarak youtube a anne karnındaki ses yazıp aratın. O ses bizde inanılmaz etkili olmuştu umarım sizde de etki eder.
Tşkler 2 haftadır makarna ve pilav ike besleniyorum inanın her şeyi kestim ... ÇaresizimEmziren bi anne olarak bu besinlerden kacinin. Sizin yedikleriniz cocugunuza gecer sutten
En çok gaz yaptığı bilinen yiyecekler:
Çay, kahve, kola gibi kafeinli yiyecekler
Fındık, fıstık gibi kuruyemişler
İnek sütü
Çikolata
Nohut
Sucuk, salam, sosis, patates cipsi gibi katkı maddesi içeren besinlerdir.
İnanın onuda denedim 1 fincan yaptım 2 kaşık pna verdim gerisini ben içtim...Aktardan kimyon tohumu alin bir cay kasigi kucuk cezve icine koyun ustune su kaynatin.kaynayinca suzun sogutun en kucuk biberonla yada kasikla verin.ben hastaneden cikar cikmaz verdim kendi kendine gaz cikarirdi.bana bunu soyleyene hep dua ettim
Siz degil bebeginiz icecek o cayi.bu arada kizim neredeyse 60 gunluktu beslenmeyi birakti.2,5 yasinda hala daha yemiyor.bebekken sutum az oldugu icin mama takviyeSi yapiyorduk iyi iciyordu o 60.gun icmemeye basladi her mamayi her biberonu denedik.attigimiz mamanin hesabini yapsam 2 cocuk tosuncuk buyurdu.enjektorle besledim hep.6.ayda sutum iyice bitti.8.ayda dr.tavsiyesiyle ek gidaya basladik onuda reddetti.simdi ne sut ne peynir ne yogurt ne meyve ne yemek hicbir sey yemiyor.tabiri caizse tukurukle besleniyor.ah analik ah sinir hastasi oldum hergun agliyorum.allah yardimciniz olsunİnanın onuda denedim 1 fincan yaptım 2 kaşık pna verdim gerisini ben içtim...
Yemeklerime kimyon kattım hep
Aktar özel çay hazırladı rezene papatya anason her sabah içtim ... Gaz a alışmıştım sorunum beslenmemesi
:) ben 2 bilemedin 3 kaşık ona içirip gerisini kendim içtim ben ağır gelmez mi 1 fincan ??? Ilk oğlum iştahsızdı ilk hamile kaldığımı öğrendiğim gün bu abidine benzemez inş diye duş etmiştim ama sanırım aynı yolda ilerliyor ...Siz degil bebeginiz icecek o cayi.bu arada kizim neredeyse 60 gunluktu beslenmeyi birakti.2,5 yasinda hala daha yemiyor.bebekken sutum az oldugu icin mama takviyeSi yapiyorduk iyi iciyordu o 60.gun icmemeye basladi her mamayi her biberonu denedik.attigimiz mamanin hesabini yapsam 2 cocuk tosuncuk buyurdu.enjektorle besledim hep.6.ayda sutum iyice bitti.8.ayda dr.tavsiyesiyle ek gidaya basladik onuda reddetti.simdi ne sut ne peynir ne yogurt ne meyve ne yemek hicbir sey yemiyor.tabiri caizse tukurukle besleniyor.ah analik ah sinir hastasi oldum hergun agliyorum.allah yardimciniz olsun
Ayy annelik ne zor... Beslenme arasında omzuna alıp gaz çıkartıyorum ki birikmesin gazlar diye ama nafileAha oğlumun ikizini buldumcanım 4 ayimiz yeni bitiyor gaz sancimiz bitti inan etrafına gözünü açıp baktığını bilmem ya ağlar yada uyur ortası yok ama.ne ağlama gece 3 e kadar.esim söyleniyor bu ahlaksız diye oğlumla dovusuyor düşün okadar sinirlerimiz bozuk ama bitti çok şükür.gelelim beslenmeye 2.5 ay hem meme hem mama emen oğlan birden mama yi bıraktı mümkün değil ağzına girsin cildiriyor ne versem ne denemem yok.sadece anne sütü alıyor artık bu sayede sanırım eme eme cogaltti :)bu arada memeylede dovusuyor isiriyor emmek istemiyor ozaman gazını çıkartıp tekrar deniyorum ama.sunu keşfettim aç değilse asla emmiyor açsa emiyor.ama sizin sorununuz kısa süreli o emmeye reddetme durumu emerken hava yutup gazlanmasindan.mumkun oldugunca göğsün kahverengi kısmınida ağzına verin hava girmesin.rabbim yardım etsin:)
Wind salbe nedir nerden bulabilirim ???Beninde kizin 8 haftalik bundanbir hafta önce gaz sorunu vardi mamada icmiyordu , uykusuzluktan perisan olmustuk .
Wind salbe aldik masaj yaptik devamli günde üc kere ve rezene cayi verdik gecti biseyi kalmadi..
Biberon phılıps avent kullanıyorum1 numara idi aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüp 2 numara taktım aynı tepkiyi verdi yarın başka bi marka alıp demiycem:)biberon basligina kafa tutuyor olabilir mi? benim oglum 10 gun agzina bi damla devam sutu koymamisti,biberon basligini degistirdim yeniden mis gibi icmeye baslamisti
oglumda kolikti buarada,ergo bebek tasiyicilari var,ben ondan kullanmistim,6 haftadan sonra rahatlikla kullaniliyor,orda misil misil uyurdu.gazini pat put atiyordu koynumda.
buzuki orhan kolik cd`si benim hayatimi kurtarmisti,dut yemis bulbul oluyordu oglum,o cd esliginde kaka yapardi