arkadasım bende cok tecrubelı degılım kızım daha 3 yasında ama kaynanamdan ogrendıgım bısey var kaynanam dedigime aldanıp yaşlı sanma 39 yasında bır cıtır koca karı usulu sanıp korkma aktara gıt hındıstan cevızı ıste bıldıgımız hındıstan cevızı degıl kucuk tahta gibi bısey sonra onu bıcakla kazı bı çay kaşıgına acıcık ıcınede azcık sutunden kat 2-3 saatte bır ver hıc korkma dogal hıc bır zararı yok bebege aksıne cok yararlı gaz sorunu falan kalmıyor lavabo sorunu kalmıyor bebekler mışıl mışıl uyuyor gece bide beslıyo cocugu dedı kaynanam vıtamınlı bıseymıs bır gunde ıstedıgın kadar ver 4-5 fark etmez gecede verebılırsın
Cok kusmasi iyi değil reflü olabilir sezeryanla doğum yaptiysan eğer reflü dahada oortaya cikabilir doktorlar böyle diyor sab simlex damla kullanabilirsin gazi icin kaka içinde en güzel çözüm ihlamur hergun 30ml demle icine bi cay kasigi zeytin yagi koy icir nekadar icerse artik etkiki olacaktir dene ben cok yaptim 3gundr bi veriyordum ihlamur kan yapar derler hemde
Sizin beslenmeniz nasıl?meyve bol yiyor musunuz?ben doğduğundan beridir bol meyve yerdim günde 3-4 yapardı.yakın zamanda azalttım,günde 1 e indi.
su için bir de bol.gaz olayı için de iki günde 1 zeytin yağ vermiştim.bende rezene çayı.yemeklerime kimyon.
saol canım bende doktoruma diyorum reflü olabilir miş,idrar yolu enfeksiyonu burun tıkanıklıgı bagırsak problemelri herşeyden daha biçok neden olabilirmiş diyorum doktor da kusmasının rengi değişikse aşırı kusuyosa bebek beslenmeyi kesiyosa kio kaybı yaşıyosa gelişmiyosa bunlar araştırışıyo diyo senin ebbeğin fazlasını cıkarıyo sütün az olsada besleyici demkki doyuyo diyo bana göre cok doktora göre normal :26:
rezene içiriyorum cok nadir ama ıhlamur vermemiştim 30cc içiyo hemde tokken cay niyetineiçine yag katmak cok mantıklı sevmiyo yağı verince buruşuyo yavrum bebeğim 2 aylık 1 hafta geçti ıhlamur zararlı olmaz dimi papatya ıhlamurda verebilir miyim acaba papatyada rahatlatıyomuş korkuyorum gaz içinde bi sab kaldı denemedigimiz bu denediğimde işe yarmazsa artık ondan alırım hergün vermicez ama 3 günde bir öylemi? bide ben 30cc veriyorum biboronuyla bitiriyods maşallah
Benim oğlan da 3 aylık ve ben de neredeyse 1 buçuk aydır bu dertle boğuşuyorum. Oğlum önceleri 5 günde bir, daha sonra 10 günde bir yapmaya başladı. Şimdi ise kaç gùndür yapmıyor. Doktor "sıkıntısı yoksa, ıkınıp ağlamıyorsa sorun yoktur fakat yine de fitil yazayım" diyor, sağlık ocağındaki ebe de "normalde günde bir kez yapması gerek bence başka bi hastaneye götür araştırılsın" diyip beni korkutuyor. Fitil koymayı denedim fakat oğlum deliler gibi ağlamaya başlayınca bıraktım. Hem poposunda tutmadı attı hep fitiliben de vazgeçtim koymaktan. Kulak çubuğu ile uyar dedi doktor. Fitili koyduğumda bile yapmadı uyarsam nolcak ki? kayısı+incir kompostosu ve su içiyorum durmadan. Sütümden geçsin de etsin kakasını diye ama tık yok. Üstelik rahatsız da olmuyor hiç benim oğlan ya! Anlayamadım gitti. Neden acaba diye kafayı yememe az kaldı
Doktorunuz tahlil yaptırmadı mı. Bir üstteki mesajda bizimde başımızdan geçenleri yazdım.Eğer kaka durumumuz çatlaktan dolayı olmasaydı doktorumuz tahlil yaptıracaktı bize.Kalsiyum,magnezyum,demir ve troid durumlarına bakılacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?