- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
tecrübeli annlerden fikir almak istiyorum bişeyler okudum ama onları zaten denedim denemediğim bişey varsa öğrenmek istiyorum kızım 2 ay 1 haftalık ilk dogdugunda 40ı cıkana kadar cok güzel tuvaletini yapıyodu günde 2-3 kere ama artık yapamıyo günlerce 10gün yapmıyo en son fitil yada sabunu yağlayıp poposuna koyuyoruz anca öyle yapıyo ilk başalrda 5 gün felan yapmayınca bi kaşık zeytin yag içirirdim yapardı hemen şimdi zeytinyagla yapamıyo fitilde vermek istemiyorum doktor emen cocukalrda 10 güne kadar normal diyo nasıl normal deli gb oluyo cocuk özellikle geceleri dalamıyo uykuya zaten gaz problemimiz kusma problemimiz var bide bu deliricem artık uykular bölük börçük bende uyuyamıyorum ve sinirlerim alt üst oluyo bneim sinirlenmem onuda huzursuz ediyo yansıtmamak elde degil ya kucamda ya ayakalrımda heryerim agrıyo artık ( uykuya dalana kadar aglıyo 1 saati geçik sallıyorum sonra dalıyo bu sefer 15 dk sonra birden uyanıyo tekrar dalana kadar acıkıyo cıglık atıyo artık tekrar doyur gazını cıkar kusmasını bekle rahatlatana kadar yeniden acıkıyo çok yoruldum
gene en son perşembe yaptı onuda anlıyorum nasıl agrıyo karnı kim bilir ama bende tükendim artık
sabah 8den beri ilk defa daldı şuanda uyuyo uyanınca sabunu ağlayıp poposuna koyucam kucak çubugunu yağlayıp masaj yapıp hafif sokanalr varmış poposuna başka ne iyi gelir :26:
gene en son perşembe yaptı onuda anlıyorum nasıl agrıyo karnı kim bilir ama bende tükendim artık
sabah 8den beri ilk defa daldı şuanda uyuyo uyanınca sabunu ağlayıp poposuna koyucam kucak çubugunu yağlayıp masaj yapıp hafif sokanalr varmış poposuna başka ne iyi gelir :26: