• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2aylik bebegim kakasini 7-8 kez gunde yapiyor

emineonur

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
15
0
16
İstanbul
Yardimci olursaniz sevinirim bu konuda kizim emiyor 2 aylik gunde 7-8 kez kaka yapiyor sari renkte sivi kivami ama etrafimdakilr cok yspiyo duzene girmesi lazim diyolar doktora gotur fln dediler korktum bnde sizce normalmi?

benim 2 çocuğum da ilk 4 ay nerdeyse aynı şekildeydi,sonra sayısı azalıyor zaten.Merak etmeyin

kızlar merak etmeyin normal bi problem bu benim ikinci bebeğim ilkide böyleydi bu kadar değildi ama ikinci oğlum 9 aylık hala 3 günü geçiyo yapmıyo kaka.bu anne sütünün ağrlığından kaynaklanıyo sütünüz çok koyu geliyodur muhtemelen .ama içiniz rahat etsin istiyosanız bi doktora gösterin yada danışın.eğer öyleyse çokta kilo alıyodur.

Canım benim oğlumda emiyordu ve 6 aylık olana kadar oda günde 7-8 defa kakasını yapıyordu gayet normal bir durum....

benimde oglum 65 gunluk 2 3 gunde bir yapiyor cogu kisi sutun yariyor o yuzden sik sik yapmiyor diyorlar ama bende hala endiseliyim normalmi degilmi bilmiyorum:50:

Back