Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
29 yaşındayım şaşılık ameliyatı olmayı düşünüyorum.
Merhaba,ben 19 gün önce ameliyat oldum iki gözümden de özelden çok devlet hastanesini öneririm. Forumlarda okuduğum kadarıyla başarılı geçmiş gibi görünüyor ameliyat ama benim sorunum çift görseydi daha çok, ameliyat sonrası çift görmeye devam etmiş olmam sıkıntı ama gececek diyorlar ağrılı sızılı bir ameliyat değil benim korktuğum gibi olmadı dişe kanal tedavi yaptırmak gibi düşünün. İlk gece gözler kapalı olduğu için kaygılanıyor insan. Ameliyattan korkmayın. Ben Ankara da ulucanlar göz hastanesinde Hakan beye oldum çokta memnun kaldım ilgili ve bilgili Dr. Ayda bir yada 2 ayda bir görüşebilirsiniz ameliyat için bir yol haritası hazırladığını belirtti. Bir yılın sonunda ameliyat oldum öneririm Dr çok önemli.geçmiş olsun