29 Yaşındaki Kızın Hello Kitty Takıntısı

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
O günden bu yana dünya çapında başta çocuklar olmak üzere milyonlarca hayranı var. İngiltere’nin Exeter bölgesinde yaşamını sürdüren Natasha Goldsworth’un Hello Kitty bağımlılığı görenleri hayrete düşürüyor. 29 yaşındaki Goldsworth, 14 sene boyunca 10 bine yakın Hello Kitty baskılı eşya biriktirmiş. Ayıcıktan tencereye, elbiseden mobilyaya kadar her şeyi Hello Kitty temalı. Goldsworth, bu tutkusu için 50 bin sterlin harcamış. Genç kız, 2000 senesinde Japon bir arkadaşının kendisine Hello Kitty resimli bir not defteri hediye etmesiyle bu karaktere bağlanmış. Japonya’dan arkadaşlarının kendisine hediyeler gönderdiğini ifade eden Goldsworth, evleneceği kişinin bu tutkusuna katlanması gerektiğini bildiriyor

$fft22_mf2273613.Jpeg $fft22_mf2273610.Jpeg $fft22_mf2273614.Jpeg $fft22_mf2273611.Jpeg $fft22_mf2273615.Jpeg $fft22_mf2273612.Jpeg $fft22_mf2273609.Jpeg

Son düzenleme:
ayyy benim de pembe takıntım var, ve 33 yaşındayım :37:... notbookum pembe telefonum pembe.... Genç kızların yanında utanıyorum ama napayımmmm. çok tatlı oluyor.. Derse bi giriyorum pembe kazak, pembe ruj, pembe notboook, bi de çantadan pembe telefonu çıkardım mı... ıyyy iğrencim ama bayılıyorum.

Sevimli değil bana salakça geldi.Koca kadın olmuş cık cık cık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay fotolara baktim psikolojim bozuldu resmen.Bu kadar sirinlik bu kadar pamuk sekerlik bu kadar pembelik beni bogduuu. Pembeyi en son muhtemelen ilkokulda dantelli kivrik coraplarla giymisimdir.22-23 senedir pembe ve turevi esyamin oldugunu hatirlamam gardroptada hicbisey yok pembe..hee bende de yesil takintisi var misal...Cuzdanim,ayakkabim,montum,ic camasirim,corabim,bavulum,yatak ortum,nevresim takimim,koltuk takimim..En son bir harici bellek buldum yesil hic kacirmadim hemen aldimm.Bende az takintili degilmisim canim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böylesine pambık prenseslik benim bünyem için fazla,devrelerim yandı şu anda..

off pembeyi de pek sevmem zaten bayılazaam:111:

Bır eksık var demekkı hayatında.
Bazi arkadaslar elestirmis yas 29 ama cocuk diye.
Bazi insanlar gec gelisir veya eksiklerini boyle tamamlar.
Kendisi mutluysa illa ' normal ' diye adlandirdigimiz standartlara uymak zorundami.

my crazy obsession diye bi program var orda bi kadın da mickey mouse takıntılıydı. hatta evini disneylanda yakın bi yere taşımış her hafta sonu gidebilmek için. ben de kocama takıntılı diyorum evlerden ırak böyle eşya biriktirme huyu olsa napardım acaba :31:

oyyyy içim daraldı, midem kasıldı, kalbim yoruldu, ruhum çekildi resmen. çok kasvetli gözüküyor her şey. kocasına da hello kittyli tişört giydirir ki bu ^^

evleneceği adam kabul etsin demiş ama unutsun o işi..adamlar pijamasına bile uyuz oluyorlar hello kitty nin,tüm ev döşenmiş ,taçlar mutfak eşyaları..cıııkkssss olmaz o iş:ssz:

Bu da bir çeşit takıntı işte. Tamam seversin alırsın bu nedir kardeşim ne kadar boğucu bir görüntüsü var. Gerçi çocuklarda bile bir karaktere bağlanmasını sağlayacak şeyleri sevmiyorum. Mesela Pepe ve hello kity temalı oyuncaklar filan o çocuğun ona bağlanmasını sağlıyor. Gerçek zannediyor yani bir de onu her şey dozunda olmalı alınmalı ama abartılmamalı bir arkadaşım da bebeğinin nevresimini yastığını kıyafetlerini çoğunluk hello kitty temalı almıştı hiç hoşuma gitmemişti.

ayyy benim de pembe takıntım var, ve 33 yaşındayım :37:... notbookum pembe telefonum pembe.... Genç kızların yanında utanıyorum ama napayımmmm. çok tatlı oluyor.. Derse bi giriyorum pembe kazak, pembe ruj, pembe notboook, bi de çantadan pembe telefonu çıkardım mı... ıyyy iğrencim ama bayılıyorum.
Sen gel o pembe takıntsını bende gör aynı senin gibiyim.Eylül'de liselerde staj yapıp ders anlatacağım telefon ojeler çantam babetler bluzlar hep pembe bende ama allahtan pudra çoğu:1:

Ayyy ben olsam artık kabus görürdüm galiba, her yerde hello kity kafaları falan :( :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
My strange addiction diye bir program vardı,hala vardır belki.
Böyle takıntılı insanları gösteriyordu.Bu gene iyiymiş,birisinde havuç,birisinde domuz takıntısı vardı.
Evdeki herşeyleri havuçlu,domuz temalıydı.Kendi giyim kuşamları dahil.

Yaşını ya da Hello Kitty sevdasını geçtim o evde nasıl yaşıyor???:53: Herşey sıkış tepiş ayyy bana onca eşya arasında daral gelir:27: Bir de onca eşyaya 50.000 pound harcamış

Son düzenleme:

Benimde pembe takintim var hic igrenc degil bence :9: Ama bu arkadas abartmis :52:

pembenin sinirleri sakinleştirici bir etkisi var. genellikle hapishane ve uyuşturucu tedavi merkezlerinde kullanılan bir renk. Pembe rengine düşkün olan kişiler duygusal ve neşeli insanlardır. Hayal kurmayı çok severler. platonik aşklar mesela :34:

Back