29 kasım EŞİMİN doğum günü güzel fikirleri olan ?

HEJELEN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
195
58
123
başlıktada belirttiğim gibi eşimin dogum gününe az bir vakit kaldı ama ne yapacagımı hiç bilmiyorum yardımcı olacak varmı acaba ?

Bir şişe şarap,balık ve güzel bir yemek.Ardından sadece 3 4tane mum ışıgının aydınlattıgı bir karanlık ve spa muzıgı eşliğinde aynı masözle musterı gibi gayet ciddi ,kıkırdaşma olmadan yapılan bir masaj.Konuşmalar ciddi bir müessese gibi hanfendili beyfendili :) Sonra kendiniz olun ve o muhteşem hediye ''kendi resimlerinizin şiirlerinizin anılarınızın oldugu bir kitap''
Size tekrar aşık olucaktır

çok teşekkürler verdiğiniz tavsiye için çok romantik :)))

Merhabalar , bende eşime bir sürpriz yapmak istiyordum www.hediyeambari.net sitesinde çok güzel öneriler buldum. İçlerinden biri çok hoşuma gitti, sürprizi yaptığımda eşim çok mutlu oldu tavsiye ederim

acaba neydi yaptıgınız süpriz begenirsem bende yapmak isterim :) vede aklımda bir fikir var ama tamda karar veremedim evi fazla abartmadan süsleyip sık görüştügümüz arkadşlarımızı çagırsam 15 20 kişi eve geldiginde hediyelerle karşılansın ve gülüşmeler bolca olsun diye fikir aklımda var nasıl sizce arkadşlar bu fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…