- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Gebeliğimin 32. Haftasında çok az bir belirti ile kendim idrar testi istemiştim. Sadece arada gelen akıntı dışında hiçbir belirti yoktu. Geçmedi tam olarak. Bebeklerim ikizdi . Kız olan bebeğimin kilo alımı o haftadan sonra kardeşinin gerisinde kalmaya başladı. Doğduğu zamanda kanında enflasyon vardı.. ben buna bağladım nedenini aynı haftada yavaşlama olunca. bir hafta yenidoğan ünitesinde kaldı. Enfeksiyon bitti çıktı çok şükür daha sonra tekrarlamadiGeçen hafta az miktarda idrarda bakteri üremişti şiddetli ateş ve üşüme ile kendini göstermişti doktor antibiyotik verdi 7 gün kullandım geçti derken bu sefer ishal oldum tekrar doktora gittim bu sefer lokosit 10lara çıkmış yine antibiyotiği dayadı doktor ishalim kesildi bu seferde yan ağrılarım ve kasik ağrılarım başladı üzerine bir de o kadar antibiyotikten sonra mantar eklendi doktorumu aradım o ilaç bitecek hem kum süzüyorsun hemde enfeksiyon agrisi çekiyorsun antibiyotik bitiminde tekrar kültür testi ile inceleme yaparız dedi daha bitmesine 1 hafta var ve ağrıdan oluyorum kum nerden eklendi kafayı yicem bebeklere bir zararı olur mu basiniza benim gibi bir şey geldimi tuvalete gitmeye korkuyorum çok.feci açıyor ve ağrılar beni uyutmuyor halbuki sadece lokositim 10 diğerleri normal yardımcı olun lütfen güne en.az 4 litre su içiyorum her tuvalete girdiğimde sirkeli su ile. Taharetleniyorum iki kat giyiniyorum üşümeyeydim diye ama.malesef tekrarlıyor kafayı yemek üzereyim cideen
Kacinci haftada doğum yaptınız pekiGebeliğimin 32. Haftasında çok az bir belirti ile kendim idrar testi istemiştim. Sadece arada gelen akıntı dışında hiçbir belirti yoktu. Geçmedi tam olarak. Bebeklerim ikizdi . Kız olan bebeğimin kilo alımı o haftadan sonra kardeşinin gerisinde kalmaya başladı. Doğduğu zamanda kanında enflasyon vardı.. ben buna bağladım nedenini aynı haftada yavaşlama olunca. bir hafta yenidoğan ünitesinde kaldı. Enfeksiyon bitti çıktı çok şükür daha sonra tekrarlamadi
37+3 te doğum yaptım.Kacinci haftada doğum yaptınız peki
Bende tedaviyle gebe kaldım bu aradaKacinci haftada doğum yaptınız peki
İdral yollayari enfeksiyonu ateş yapar mı? Kanında enfeksiyon var mı? Seninki zorlayıcı boyutta olmuş ben iki tur antibiyotik kullandım o bir tane su ile içilebilen gece yatmadan önce onu iki defa kullandım hiçbir belirti yoktu diyebilirim benim kültür temiz gelmişti. Onun için çok üzerinde durmadık. parayı alınca tek hastam sen değilsin demiyor ama mecbur ilgilenecekBende inşallah o haftaları görebilirim enfeksiyon haricinde herşey normaldi bir enfeksiyon eklendi 2 haftadır mahvoldum ne nalet bir enfeksiyonmis anlamadım doktordan geldim ateşlendim bulunduğum yer doktora 2 saat uzaklıkta burda bulunduğum özel doktora gittim tahlil yaptı enfeksiyon çıktı kendi doktorumu aradım bizim burası küçük ilçe olduğu için kültür tahlili falan yapılmıyor sadece normal idrar tahlili yapılıyor ne cins iltihap olduğu bilinmiyor doktorumu aradım açmıyor yazıyorum dönmüyor başka numaradan aradım açtı bana diyor tek hastam sen değilsin ordaki de doktor dedi o ne dediyse onu kullan dedi bir hafta kullandım ilaç bitti bu sefer farklı enfeksiyon üreme yaptı doktoru arıyorum cevap vermiyor yine burdaki özele gittim yine antibiyotik verdi kendi yine aradım açmadı mesaj attım kendi doktorun incelemeye alsın burası küçük yer sartlar bu kadar dedi doktor dedim öyle diyince sen kullan o ilacı geldiğinde kültür yaparız dedi bu kadar düşüncesiz bir doktor görmedim çektiğim ağrılar çabası ağrılardan ziyade çocuklar ne durumda içeride o kadar antibiyotik enfeksiyon mahvoldum ilk başta enfeksiyon çıktığında beni bir cagirsaydi belki bu kadar surunmeyecektim
Benim üç gün önce crp 16 ya çıkmıştı doktora söyledim gebelikte normal dedi takma kafana crpyi dedi iki gün sonra ateşlendim acile gittim crp 17ye çıkmış idrarda bakteri üremiş baştan ilgisiz davrandı bu saatten sonra doktor da değiştiremem gitsem kime gideceğim çok yıprandım bu iki hafta içinde aynen dediğin gibi parayı alırken almasını biliyorlar ilgilenmeye gelince azarliyorlar benim bulunduğum yerdeki doktor çok ilgili ama küçük yer olduğu için fazla inceleme yapamıyor malesef isteİdral yollayari enfeksiyonu ateş yapar mı? Kanında enfeksiyon var mı? Seninki zorlayıcı boyutta olmuş ben iki tur antibiyotik kullandım o bir tane su ile içilebilen gece yatmadan önce onu iki defa kullandım hiçbir belirti yoktu diyebilirim benim kültür temiz gelmişti. Onun için çok üzerinde durmadık. parayı alınca tek hastam sen değilsin demiyor ama mecbur ilgilenecek
Crp yi nasıl önemsiz görüyor çok ilginç ya . Bulunduğun ile en yakın büyük bir il vardır mutlaka. Onun şehir hastanesinde genel bir kan tahlili falan yaptırmak için gidebilsen. Çok iyi olur sanki. İkiz gebelik yükün ağır. İnşallah biran önce kurtulursun bu kafa yorucu durumdan. Hafta sağlıkla doğum yaparsınBenim üç gün önce crp 16 ya çıkmıştı doktora söyledim gebelikte normal dedi takma kafana crpyi dedi iki gün sonra ateşlendim acile gittim crp 17ye çıkmış idrarda bakteri üremiş baştan ilgisiz davrandı bu saatten sonra doktor da değiştiremem gitsem kime gideceğim çok yıprandım bu iki hafta içinde aynen dediğin gibi parayı alırken almasını biliyorlar ilgilenmeye gelince azarliyorlar benim bulunduğum yerdeki doktor çok ilgili ama küçük yer olduğu için fazla inceleme yapamıyor malesef iste
Arkadaşlar 20 haftalık gebeyim idrar tahlilimde bakteri çıktı doktor idrar kültürü istedi sonucumda da kontaminasyon gözlemlendi yazıyor bilgisi olan var mı ne anlama geliyor yardım eder misinizAntibiyotiğim bitsin gideceğim pazartesi günü tam teşekküllü hastahaneye araştırsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?