• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29. HAFTA BEBEK HAREKETLERİNİ KASIKTA HİSSETMEK

demolidem

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
48
18
8
32
Herkese merhaba,daha önce bahsetmiştim geçmeyen ve tedaviyle bile çözülmeyen idrar enfeksiyonum var. 4 lt su, antibiyotık, fitil hiç birşey sorunu çözmedi. Bugün bebek sanki kasıgıma indi. Orda vurup duruyo. Karnımda değil kasıgımda. Bebek hareketlerini kasıkta hisseden var mı? Karnıma cıkması lazım alt kasıkta ne yapıyor anlamıyorum :((

Herkese merhaba,daha önce bahsetmiştim geçmeyen ve tedaviyle bile çözülmeyen idrar enfeksiyonum var. 4 lt su, antibiyotık, fitil hiç birşey sorunu çözmedi. Bugün bebek sanki kasıgıma indi. Orda vurup duruyo. Karnımda değil kasıgımda. Bebek hareketlerini kasıkta hisseden var mı? Karnıma cıkması lazım alt kasıkta ne yapıyor anlamıyorum :KK43:(
Dönmedi ki daha o aşağı bakiyo bacakları tepinirken haliyle orda hessediliyo ben bacağını iterken aşağıdan çıkacak gibi hissederdim canım yanardı:) yine de için rahat etmesi için bi kontrole git Ben şase içmiştim 1 günde geçmişti. Antibiyotik b grubu olunca midir nedir ise yaramiyo ki hicBoşa iciriyolar resmen..

Dönmedi ki daha o aşağı bakiyo bacakları tepinirken haliyle orda hessediliyo ben bacağını iterken aşağıdan çıkacak gibi hissederdim canım yanardı:) yine de için rahat etmesi için bi kontrole git Ben şase içmiştim 1 günde geçmişti. Antibiyotik b grubu olunca midir nedir ise yaramiyo ki hicBoşa iciriyolar resmen..
Off ne şaseler ne antibiyotık ne fitiller kullandım artık geçeceğine dair umudum bitti

Back