• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 Günlük Döngümde 20. Günde Gebelik Şansı Var Mı?

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
447
131
18
30
Merhabalar kızlar,

Son 4 aydır Duphaston kullanıyorum ve döngüm artık 28-30 gün aralığına oturdu. Hepimizin bildiği gibi, bu döngüde yumurtlama genellikle 14-16. günler arasında gerçekleşiyor ve normalde gebe kalmazsam, 14 gün sonra adet olmam gerekiyor. Ancak doktorum, döngümün 11-25. günleri arasında günaşırı ilişkiye girmemi önerdi.

Ben de merak ediyorum, 16. günden sonra, yani 20. gün civarında gebe kalma ihtimalim var mı? 29 günlük döngümde bu dönemde hala gebelik ihtimali söz konusu olabilir mi?

P.S. Bu soruyu aslında doktora sormayı unuttum, bu yüzden buraya yazayım dedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.:KK200:

Yumurtlama geçtiyse pek mümkün değil. Çünkü yumurta maksimum 24 saat yaşıyor ama çok nadir de olsa bir ay içinde iki kere yumurtlama olabilir. Ovülasyon testi kullanıyor musunuz?

Yumurtlama geçtiyse pek mümkün değil. Çünkü yumurta maksimum 24 saat yaşıyor ama çok nadir de olsa bir ay içinde iki kere yumurtlama olabilir. Ovülasyon testi kullanıyor musunuz?
Kullanıyordum ama maalesef tam iki çizgiyi pik görememiştim. Yani belkide bazılarına göre pikti ama bence tam değildi. Dokturum da cevap olarak bu testlerin her keste doğru göstermediğini dedi. Testlerle kafamı yormak yerine 11ila 25ci günler arasında gün aşırı birliktelik önerdi

Peki bir sey soracagim. Iki kere yumurtalama ola biliyor dediniz nadiren de olsa. Ikinci yumurtalama olduysa ve gebelik olusmadiysa uzerinden 14 gun yine gecmesi gerekmiyor?

Peki bir sey soracagim. Iki kere yumurtalama ola biliyor dediniz nadiren de olsa. Ikinci yumurtalama olduysa ve gebelik olusmadiysa uzerinden 14 gun yine gecmesi gerekmiyor?
İki kere yumurtlama olunca hangisi üzerinden sayılıyor bilgim yok maalesef ama eğer pik görmediyseniz belki de geç yumurtlama olmuştur. Yumurtlaması 20. gün civarına denk gelen de var

Back