29 ekimde hep birlikte sinemaya...

29 Ekimi bekliyorum canım...Ama henüz bilet satışları başlamadı bi başlasa :hooray:.. Takipteyim oğlumu okuldaki arkadaşlarını toparlayıp hepsini bu filme götüreceğim..Onlardan daha çok ben heyecanla bekliyorum:asigim:

Turkiyedeki herkesin gitmesi gereken bir film... Unutturmaya çalışanlara inat...

29 Ekimi bende dört gözle bekliyorum kesinlikle herkesin görmesi gereken bir film

Bu kadar kalabalık bir sitede böylesi eşsiz bir filme bu kadar az katkıda bulunulmuş olması beni gerçekten çok üzdü.“Bir hayalim var…
Bu filme 10 milyon kişi gitse ve 'Mustafa'
kırılamayacak bir rekora imza atsa...Nasıl olurdu?
Her şeye rağmen, hala birilerinin bir şeyler
yaptığını görmek güzel. Yalnız olmadığını bilmek
güzel… Sayımız çok azalsa da, 'acaba ne zaman
tükeneceğiz?' endişesi içimizi ürpertse de,
zamanımız gitgide daralsa da, eğer bir film izleyecek
kadar bile vaktimiz kalmışsa, o da bu film olsun…”
Teşekkürler Can Dündar
…

Filmimize, geçmişimize,ATAMIZ'a sahip çıkalım

ya izmir de hangi sinemalarda oldugunu nasıl ogrenebilirz? ben izmirde yeniyim pek bilmiyorum. istanbulda olsa git heryerde olur =)

Kesinlikle mükemmel bir proje filmi diye düşünüyorum ve ilk firsatta gideceğim...

bulunduğum ilçede sinema yok, en yakın ile 2 saat uzaklıktayız, ama ne olursa olsun bu filmi izlemek istiyorum

Can DÜNDAR'A bu eşsiz film için çok teşekkür ediyorum, dünyanın bile yüzyılın lideri olarak gördüğü ATAM senin için sadece bir belgesel çevrildi o da ölümünden yıllar sonra, utanç duyuyorum ATAM utanç

bu filmi milyonlar izlemeli, on milyonlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…