Elbette kutlanacak,neden kutlanmayacağına yönelik endişeler var bende bunu anlamıyorum.
Cumhuriyet elden gitmiyor,gideceğini düşünüp bunu dile getirip slogan yapanlar ellerinde önceden hazırladıkları cam şişelerle alana geliyor.
Cumhuriyetle yönetilen,demokratik bir ülkede anayasa vardır,yönetmelikler ve tüzükler vardır;yasal izin alınmayan yürüyüşler polis engeline takılır.
Samimi bir Cumhuriyet yürüyüşü için tüm prosedür tamamlanabilirdi,olayı provake etmeye gerek yoktu.
Ki,ülkenin bir çok yerinde çoşkuyla,bayraklarla,Atatürk resimleri ile bayram bayram gibi yaşandı zaten.
Cumhurun değilde '' birilerinin '' tekelinde kalan bayram ise ne yazık ki çirkin tablolara sahne oldu.
çok yanlış bir hareket ....ben onların yerinde olsam asla bu kadar sert davranmalarına izin vermezdim....her istediğimi anayasalarla alıyorum diye düşünürdüm zaten......bütün ekilebilir ve biçilebilir arazilerini satmışsın geri kalanlarıda heslerle ve nükleer santrallerle çorak bırakmışsın .....soruyorum size kk üyeleri biz birkaç sene sonra ne yiyip ne içecez ....sen cumhuriyet bayramını kutla dur...belki ilerde karnını doyurur
nukleer santral mi hani nerde??
ben her secimde akp ye oy veririm he dunku olaylara kizmadim mi KUDURDUM
ama chp nukleer santral acicam bizim muhendisimiz de nukleer santral gorsun desin
belediyede bile oyumu veririm
nukleer santral mi hani nerde??
ben her secimde akp ye oy veririm he dunku olaylara kizmadim mi KUDURDUM
ama chp nukleer santral acicam bizim muhendisimiz de nukleer santral gorsun desin
belediyede bile oyumu veririm
ben sizlerin yazdiklarinizi okudum siz de benimkileri okuyunn istedim o yuzden begene tikladim
simddiii bana internete bak diyen doktor! arkadas
sen once enerjide ne kadar disari bagimli oldugumuzu ogren
bizim nukleer alanda hicbir calismamiz yok artik savaslar cephelerde kilicla kalkanla olmuyor beenim muhendisim de nukleer fuze uretebilsin
burdan simdi savas yanlisi oldugumu cikarmayin bakin filistine filistinde nukleer santral mi var en cok onlar bu konuda magdur
kendi fuzemizi kendimiz uretmeden savunma sozkonusu bile olamaz isin enerji kismi da cabasi
bence bagimli olmak zorunda degiliz
ya da soyle algiladim ben benim hala umudum varmis ben bicok seyin degismesini istoyorum tam bagimsiz olmak istiyorum olucagimiza inaniyorum da
dr oldugunu da bikac yerde gorunce bi yokliyim dedim ne yazicagini merak ettim
yazicagini dusundugum seyleri yazmissin
ama o kizin ustune cok gittin bayanlar ozellikle cocuk sahibi olunca insanlar artik is hayatinda biseyler yapabilecegini dusunmuyor
zaten is bulmak zor ustune bu eklenince insan umutsuzluga kapiliyor endiseleniyor bayanin da cocugu oldugunu dusununce esinden mumkun mertebe fazla nafaka almaya calismasi normal
ki onceleri is aradigini ama geri donusun olmadigini defalarca yazdi
insanlari yargilamak yerine anlamaya calissak keske hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?