• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
59
163
Ankara
Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı ile tarihte eşine az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen inanç ve kararlılıkla kazanılan bu zafer Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği temin eden Cumhuriyeti armağan etmiştir. Cumhuriyetimizin 87.yılı kutlu olsun.

ataturk_1_haber.jpg

ablam eline ,yüreğine sağlıkkkturkbayragiturkbayragiturkbayragi

nice nice yıllara milletize...
cumhuriyetimiz kutlu olsun ..
Atamız rahat uyusun ....

ATAM sen rahat uyu bekçisiyiz biz CUMHURİYETİN turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

ataturk_1_haber.jpg

ablam eline ,yüreğine sağlıkkkturkbayragiturkbayragiturkbayragi

nice nice yıllara milletize...
cumhuriyetimiz kutlu olsun ..
Atamız rahat uyusun ....

Elbette rahat uyusun opuyorumnanaktan

ATAM sen rahat uyu bekçisiyiz biz CUMHURİYETİN turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bu Cumhuriyetin bekçileriyiz turkbayragi

ne zaman tv de ulu önderimiz [Mustafa Kemal Atatürkün yer aldığı videoları gösterseler gözlerim dolar içim burkulur gurulanma yaşarım böyle bir öndere sahip olduğumuz için
[/B]onun gibi milletini vatanını yücelten yüreklendiren bir lider olamaz
''ey türk muhtac olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.'
ve bunun gibi nice sözleriyle göğsümüz kabarmış türk olduğumuzdan gurulanmışızdır
ve diğer bir kaç sözü
Gençler için vatanî işlerde ölmek söz konusu olabilir. Lâkin korkmak asla! (1919)19

Gelecek için hazırlanan vatan evlâtlarına, hiçbir güçlük karşısında yılmayarak tam bir sabır ve metanetle çalışmalarını ve öğrenim gören çocuklarımızın ana ve babalarına da yavrularının öğreniminin tamamlanması için hiçbir fedakârlıktan çekinmemelerini tavsiye ederim.20

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyet'i biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.21

Asla şüphe yoktur ki Cumhuriyet'in gelecek evlâtları bizden daha çok rahata kavuşmuş ve bahtiyar olacaklardır. (1927)22

alıntı

değerli önderimiz Atatürkümüzünde takdir ettiği gibi şu an onun önderliği sayasinde cumhuriyet şemsiyesi altında mutluyuz onun izinden gittiğimiz sürece bu şemsiye bizi koruyacak

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/vitrin/29-ekim-cumhuriyet-bayramimiz-kutlu-olsun-3746.html

Portalimizdan daha dunden kutlamalara basladik.

Az once bir amerikan filmi izledim, er bilmem kimi kurtarmak muhtesem bir film son 3 gunde sanirim 7 veya 8. kez izliyorum. Filmi izledikten sonra dusundum, bizim yakin tarihimize ait neden boyle kaliteli filmler yok bu cok uzucu. Konusmaya geldimi, yazmaya geldimi mangalda kul birakmiyoruz ama su Canakkale Belgeselini film olarak zengin bir cekim teknigi ile neden cekmezler anlayamadim gitti.

Neyse konuyu dagitmayayim....

En guzel resmi bayramlarimizdan biri olan Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun,

Buna ek olarak Google'in yaptigi jest icin tesekkur ederiz.

turkey10-hp.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/vitrin/29-ekim-cumhuriyet-bayramimiz-kutlu-olsun-3746.html

Az once bir amerikan filmi izledim, er bilmem kimi kurtarmak muhtesem bir film son 3 gunde sanirim 7 veya 8. kez izliyorum. Filmi izledikten sonra dusundum, bizim yakin tarihimize ait neden boyle kaliteli filmler yok bu cok uzucu. Konusmaya geldimi, yazmaya geldimi mangalda kul birakmiyoruz ama su Canakkale Belgeselini film olarak zengin bir cekim teknigi ile neden cekmezler anlayamadim gitti.

turkey10-hp.jpg

Neden çekmediklerini anlatıcam ama ..neyse..
gerçekten mangalda kül bırakmıyoruz ama icraate geldimi tık yok..
vardır bundada bir hayır(diye diye helak olduk)
Sadece Google'in jestine değil,
FARKINDA olanlara teşekkür ederiz :))

Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun..Allah,bizleri bugünlere kavuşturan Mustafa Kemal Atatürk'e,bir an bile geri adım atmayı düşünmeyen tüm silah arkadaşlarına ve şerefli şehit Atalarımıza rahmet ihsan eylesin..:Saruboceq:

Dilerim Allah'tan yurdumuza zeval gelmesin,bayrağımız inmesin,ezanımız susmasın,askerimiz şehit olmasın,Cumhuriyetimiz yere çalınmasın!! Etrafımızda ki sırtlan sürülerine fırsat verilmesin....turkbayragi

Birlikte nice nice Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşamaya inşallah.:teytey:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi
mavigokyuzuayyildizlihi.jpg

Ne mutlu TÜRK’üm diyene ve ne mutlu ATATÜRK’ün kurduğu bu güzel ülkenin tek sahibi olan kahraman TÜRK Ulusu’na.

Cumhuriyetimizin 87.yılı kutlu olsun...

Son düzenleme:
29Ekim.jpg

73020_452919016107_69329521107_5211208_22505_n.jpg

Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa, o da ;TÜRK OLARAK DÜNYAYA GELMEMDİR !...
''MUSTAFA KEMAL ATATÜRK''

Cumhuriyetimizin 87. yılı kutlu olsunturkbayragiturkbayragi​

Şanlı CUMHURİYET'imizin 87.yılı bütün TÜRK milletine kutlu olsun turkbayragi
Daha nice 87 yıllara...

Sen rahat uyu ATA'M!
Biz bu topraklarda nefes aldığımız sürece,o iğrenç oyunlarıyla köylü kurnazları,ne seni nede bize emanet ettiğin CUMHURİYET'i unutturamayacaklar turkbayragi

CUMHURİYETİMİZİN 87. YILI KUTLU OLSUN...
ATAM SEN RAHAT UYU..BU ÜLKE BÖLÜNMEZ.. O KADAR KOLAY DEĞİL .
SENİN GİBİ BİR ULU ÖNDER DÜNYADA YOK..SENİN GİBİ BİR ATAM OLDUĞU İÇİN NE KADAR ŞANSLIYIM..
ATAM SENİN İZİNDEYİZ turkbayragi turkbayragi
CUMHURİYETİN BEKÇİLERİYİZ turkbayragi turkbayragi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Son düzenleme:

turkey10-hp.jpg

Kazen bey ne kadar güzel bır yorum..

Ben tarih öğretmenıyım 10 yılımı doldurdum bu yazdıklarınızı yıllardır anlatıyorum...

Yabancılar tarihi filimlerı en son ımkanları kullanarak cekıyor.Tum odullerıde alıyor..

Maalesef bızler tarihimize sahıp cıkmak yerıne bırakın filmini cekmeyı kötülemekten başka bırşey yapmıyoruz...

Gençlerimiz Cumhuriyet'ın ne oldugunu tam olarak bilemediklerinden sahipte cıkamıyorlar sımsıkı sarılamıyorlar....

Dılerım bızlerde Çanakkaleyı anlata muhteşem bır fılım cekerız..

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Cumhuriyet, Türk milletinin refah ve yükselmesi yolunda asırların görmediği başarılara erişti. Milletin eğilimlerini ve ihtiyaçlarını bularak ve öğrenerek onun refah ve gelişim gereklerini gerçekleştirmekte Cumhuriyetin az zamanda elde ettiği neticeler. Cumhuriyet idaresinin milletimize hazırladığı geleceğin daha ne kadar parlak olduğunu tahmin ettirmeğe kâfidir. Asla şüphe yoktur ki Cumhuriyetin gelecek evlâtları, bizden daha çok refaha kavuşmuş ve bahtiyar olacaklardır”.

1933 (Atatürk’ün Tamim, Telgraf ve Beyannameleri IV, s. 272)

Back