• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 EKİM 2014

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
38
Öncelikle Cumhuriyetimizin 91. yılı tüm Cumhuriyet kadınları için kutlu olsun ! En Büyük TÜRKİYE
Televizyonlar bangır bangır Ermenek'teki 18 işçiden ümidin kesildiğini bildiriyor,
Bir astsubayımız eşiyle alışverişteyken haince başından vuruluyor,
Her yerde feryat figan...
YETER ARTIK YETERRRRR !!!!!!!
Cumhuriyet tarihinin en kanlı bayramını kutladığımız için tarihe geçmek üzereyiz.
Gerçekten psikolojim bozuldu.

Of arkadaşım of malesefki korkudan haber izleyemez olduk .
sevdiceğim hakkaride ellerim hergün duada .
Allahım yardım etsin :KK43:
Allah hepimizin yardımcısı olsun, sevdiğinin yüreğini ferah tutmaya çalış, ben asker eşiyim sana tavsiyemdir sevdiğin askerdeyken sakın ama sakın triplere kaprislere girme

Allah hepimizin yardımcısı olsun, sevdiğinin yüreğini ferah tutmaya çalış, ben asker eşiyim sana tavsiyemdir sevdiğin askerdeyken sakın ama sakın triplere kaprislere girme

Benimde nişanlım asker çok zor ya. Allah sabır versin

Ben girmiyorum ama o . . beni çileden çıkarıyor bazen gittiğinden beri bi sinirlilik almış başını gidiyor :(
her ne kadar alttan almaya çalışsamda oluyor arada küsmeler :(

Benimde nişanlım asker çok zor ya. Allah sabır versin
Geçen gün konu açmıştım eşim üstüne başına bir şey al dedi ve g.doğuya geçici göreve giderken senin kartının kotası yetmez benimkini kullan diye kartını bana vermişti döndüğümde bu üstündekilerle görmeyeceğim diye ve ben de bozulmuştum biraz aslında aklımdaki şey eşim o kadar zor şartlarda çalışırken ben nasıl üst-baş alırdım ve bugün gittim bi şeyler aldım eve geldim tv açtım haberlerde gördüm vahim olayı şimdi içim içimi yiyor keşke diyorum kuruş harcamasaydım

Ben girmiyorum ama o . . beni çileden çıkarıyor bazen gittiğinden beri bi sinirlilik almış başını gidiyor :KK43:
her ne kadar alttan almaya çalışsamda oluyor arada küsmeler :KK43:
Olur tatlım görmezden gel nasılsa bitecek Allahın izniyle. Bu dönemde bunlar normaldir.

Geçen gün konu açmıştım eşim üstüne başına bir şey al dedi ve g.doğuya geçici göreve giderken senin kartının kotası yetmez benimkini kullan diye kartını bana vermişti döndüğümde bu üstündekilerle görmeyeceğim diye ve ben de bozulmuştum biraz aslında aklımdaki şey eşim o kadar zor şartlarda çalışırken ben nasıl üst-baş alırdım ve bugün gittim bi şeyler aldım eve geldim tv açtım haberlerde gördüm vahim olayı şimdi içim içimi yiyor keşke diyorum kuruş harcamasaydım

Nereye göreve gitti

Öncelikle Cumhuriyetimizin 91. yılı tüm Cumhuriyet kadınları için kutlu olsun ! En Büyük TÜRKİYE
Televizyonlar bangır bangır Ermenek'teki 18 işçiden ümidin kesildiğini bildiriyor,
Bir astsubayımız eşiyle alışverişteyken haince başından vuruluyor,
Her yerde feryat figan...
YETER ARTIK YETERRRRR !!!!!!!
Cumhuriyet tarihinin en kanlı bayramını kutladığımız için tarihe geçmek üzereyiz.
Gerçekten psikolojim bozuldu.

sen yeter diyorsun ama onlar yetmez diyor..birilerinin hatalarının bedelini halk ödüyor..onlar 100 lerce koruma ile dolaşıyor..:(

Back