- 21 Şubat 2017
- 426
- 1.285
- Konu Sahibi Papatyali_anne
Arkadaşlar ne yapıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir versin. Öncelikle şunu belirteyim 5 yaşında oğlum da var onunla tuvalet eğitimi sürecemiz kabusa dönüşmüş ve heralde tam öğrenmesi 6 ayı bulmuştu o yüzden bunu tecrübe olarak göremiyorum. Kızım daha çabuk öğrenecek sandım çünkü çişini yapar yapmaz bana söyleyip bezini değişmemi istiyor sabah bezi kuru kalkıyor du arada bezini kontrol ettiğimde 2 saat filan tutabildiğini fark etmiştim tamam dedim başlayalım. Kılozete asla yapmıyor ne kadar beklesemde yok alaturka tuvalete götürüyorum çorap tayt filan çıkarmak her seferinde beni çok yordu. 4 gün uğraştım ama hiç söylemedi halıya sağa sola kaç sefer yaptı derken ben daha fazla dayanamadım oğlumdaki zor günler aklıma geldi ve çok stres olup eğitimi kestim. Ama şimdide kızım bezine yaparken ağlamaya başladı sabah çiş diye ağladı yap dedim yapmadı tuvalete götürdüm çok az yaptı bezi bağladım yarım saat sonra karnı ağırıyor gibi yüzü şekilden şekile girerek ağlayarak çişini yaptı. Kızıma Naptım ben. şimdi napayım kolay aşanlar lütfen bana bir yol gösterin.