• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 29 aylık kızım tuvalet eğitimini tamamıyla başardı:)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Guley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Guley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
385
4
96
Diğer
merhaba arkadaşlar..Geçen yazda ilk denemede başaramadıktan sonra açıkçası korka korka başladık ve korktuğum kadar zorlanmadım( allaha şükür).Bir ay gibi bir sürede tam anlamı ile çişini ve kakasını tutuyor artık.İki gecedir bağlamıyorum geceleride altına yapmıyor..Mesela 1 saatlik bir yolda giderken ne olur ne olmaz dıyorum baglıyorum..Bezinede yapmıyor.
Darısı tüm annelerin başına...

:21::21::21::21::21::21::21:

maşallah:nazar::nazar:
ben de oğlumda korkarak başlamıştım ama o da beklediğimden çabuk öğrenmişti...

benim kızımda 29 aylık havalar soğuk diye cesaret edemiyorum maşallah siz başarmışsınız. Tüm hazırlıklarımız tamam aslında bu hafta sonu veya bir dahaki hafta sonu başlamayı düşünüyorum.

benim oğlumda bugün tam 30 aylık oldu ve bende korkarak başlıcam geçen yıl başarısızlıkla sonuçlandı bakalım nasıl başarıcaz diğer ay başlıcaz artık...

Korkmayın arkadaşlar bir ay gibi yoruyor sürekli soruyorsunuz ama sonrası süper rahat oluyor.Hem maddi hem manevi rahatlıyorsunuz.İnşallah ikinizde benim gibi rahatlarsınız.

bende dün başladım açıkcası sonumu göremiyorum 2defa yaptı lazımlığa 3.5 defada altına yaptı.inş bende sizin gibi yazarım buraya başardım diye endişeliyim açıkcasıbenimde kızım 29 aylık:18:

bende dün başladım açıkcası sonumu göremiyorum 2defa yaptı lazımlığa 3.5 defada altına yaptı.inş bende sizin gibi yazarım buraya başardım diye endişeliyim açıkcasıbenimde kızım 29 aylık:18:

hayırlı olsun...bazen oluyor öyle ,cocuktan cocuga değiişir..sizin sabırlı olmanız gerek..en kısa zamanda sizden güzel haberler beklemek dileği ile:)))

Back