29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

:26::26::26::26::26:

DAha akşama yemek yapcam yaaaa.....:104::104::104::104::104::104:

En iyisi çıkıp dışarda yemek ,, ama eve gelene kadar da yarışma biterki yaaaaaaaa.............:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bilemezsen kürkümü beraber kullanalım bir gün sen de kalır bir gün ben de

Düşünmen yeter canım benimm

Ayy heyecanlandımm bak

Aklıma Zerrin geldi ya

[video=youtube;wOeGM6tnQKw]http://www.youtube.com/watch?v=wOeGM6tnQKw[/video]

Sen de gel derdim ama Çok gizli yapcaz toplantımızı ,, bu gece yine almalıyız bu kürkü.....:82::82::82::82::82::82::82:

yakin olsaydim gizli ne anlamaz dalardim aranizaaakis senin avani sevsinler neka yakisti kürk sanaaa

Düşünmen yeter canım benimm

Ayy heyecanlandımm bak

Aklıma Zerrin geldi ya

[video=youtube;wOeGM6tnQKw]http://www.youtube.com/watch?v=wOeGM6tnQKw[/video]

ay ben çıkayım artık bir kapıldım mı durduramıyorum kendimi yazmadan

DAha akşama yemek yapcam yaaaa.....:104::104::104::104::104::104:

En iyisi çıkıp dışarda yemek ,, ama eve gelene kadar da yarışma biterki yaaaaaaaa.............:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende simcik cikacam yemecigimi ne yapim erkenden yiyip buraya damlamaliyim daha tahminde yapmadim cünküü

Buradaki arkadaşlarımın bir çoğunun üyelik ismine yabancıyım,bir fikirde yürütemiyorum sorunun cevabına ancak şöyle bir şey var ki demeden duramıycam mazur görün beni ; gönül isterki benden taraf :)Güneşin Kızı kazansın:)neden derseniz benim gençkızlık lakabım onun şimdiki üyelik adı bu benim fikrim tabi ...

yaw bende cikacam dedim ama bende halen cikamadim

daha aksama cok ray ray canimm simcik cikalimmm da varsa islerimizi yapalimmmaksam burda bulusalimm

Aynen canım bu sefer gidiyorumm Akşama görüşmek üzere

Bu arada imzana bayıldım süper ya

Aynen canım bu sefer gidiyorumm Akşama görüşmek üzere

Bu arada imzana bayıldım süper ya

bende simcik seni görünce cikiyom yoksa aklim yine burdaydi

görüsürüz kiscemm bu arada tesekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…