• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Tuturmak imkansız,umarım herkes işaretlemiştir:D

düşünücem yarına kadar
:6:

Son düzenleme:
Yada yazıyorum 190.339 :D herkesi 0+ grubu yaptım nerdeyse:D

Son düzenleme:
bende yarın akşama kadar bi düşüneyim :31:

belki kendime doğum günü hediyesi kazanırım:21:

20.000
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

canım burnunumu yaptırdın :21::21:

yok be canım burnum kırıktı bide septum deviasyonu vardı bide konkalarım biraz büyüktü bide sinüzitlerim biraz doluydu :1::1: senin anlayacağım estetik dışında herşeyi oldum :1::1: hepsini yaptırmışken keşke onuda olaymışım dedim sonradan:ssz::ssz:

meğer herkes burnumdan şikayetçiymiş :1: arkadaşlar ziyarete geldi insan estetikte olurdu diyolar :1::1::1: bende hı diyip geçiyorum :9::9: ama bu gidişle Kazen Bey bana kürk vermezse dikişlerimi kesicem burnuma mikrop kaptırcam o zaman tekrar ameliyat olursam estetik de olcam :1::1:

Turkiyedeki en yaygın kan grubu Arh+ dir 0rh+ ondan sonra gelir Brh+ 3. sırada gerci ipucuya bakarsak Brh+ Arh+'i gecmiş durumda istatistikler burda işlemiyor :27:

Son düzenleme:
yok be canım burnum kırıktı bide septum deviasyonu vardı bide konkalarım biraz büyüktü bide sinüzitlerim biraz doluydu :1::1: senin anlayacağım estetik dışında herşeyi oldum :1::1: hepsini yaptırmışken keşke onuda olaymışım dedim sonradan:ssz::ssz:

meğer herkes burnumdan şikayetçiymiş :1: arkadaşlar ziyarete geldi insan estetikte olurdu diyolar :1::1::1: bende hı diyip geçiyorum :9::9: ama bu gidişle Kazen Bey bana kürk vermezse dikişlerimi kesicem burnuma mikrop kaptırcam o zaman tekrar ameliyat olursam estetik de olcam :1::1:

hadi yaw harbi okadar şey yaptırmışken estetiğide oluverseydin :27::27: bilirsen kürkü verir tabiki bilemezsen üzgünüm :24::24::24:

buarada geçmiş olsun canım :)))

Son düzenleme:
Back