• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

neyseee ıyı gecelerrrr kıscıklaaa bugunde sans bızımlenn dıılmıss gıdelım de yatagımızda aglayalımm barımmm :14::14::14::14::14::14::14: pfff ne sanssızsız yaaaaa :43::43::43::43::43:

Yasakimmmmmmmmmmmmm dogum hrdiyesi de vermiyor kazen cimrilik yapmayin yaaaaaaa yRismaya taaaaa nereden geldim bir bilseniz karnim burnumda nefes alamiyorum aciyin biraz bana :27::27::27::27::27:

arkadaşlar inanın bulamadım en yakın tahmin kime ait ? Allah aşkına biri cevap versin ... ve mesaj linkini yollasın

kızlar patronu duydunuz 10 dk lütfen bir şey yazmayın ben bir forum taraması yapayım olmadı . ortalığı en fazla ben bulandırdım ayıklamak bana düşer.:60::60: az bekleyin bakiim. tam kaç kişiydi biri tekrar yazsın araştırayım

Son düzenleme:
Yasakimmmmmmmmmmmmm dogum hrdiyesi de vermiyor kazen cimrilik yapmayin yaaaaaaa yRismaya taaaaa nereden geldim bir bilseniz karnim burnumda nefes alamiyorum aciyin biraz bana :27::27::27::27::27:

:27::27::27: balkondan kendini atana bile vermedii habbitemmmm:9::9::9::9:

Back