Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ney neden oldu buna canım geçmiş olsun bebeğin nasılMerhaba 29+3 de doğum yaptım yarın tam bir hafta olacak benim gibi erken doğum yapan var mı nelerden geçtiniz
Suyum geldi canım sırlar birsey demiyorNey neden oldu buna canım geçmiş olsun bebeğin nasıl
Yaa çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah bir şey olmaz yaa bebeğin sağlıkla kucağına veririlerSuyum geldi canım sırlar birsey demiyor
Canik peki doktorlar daha önceden sana bir şey dedimi yani erken dogurabilirsin diye bir şey soyledilermiSuyum geldi canım sırlar birsey demiyor
Yok aniden oldu.Canik peki doktorlar daha önceden sana bir şey dedimi yani erken dogurabilirsin diye bir şey soyledilermi
Rabbim utandırmasın inşallah canımYok aniden oldu.
Dua edin nolurRabbim utandırmasın inşallah canım
Neden yaşamasın Allah ne dilerse o olur vicdansizlar biz Rabbimize tevekkül edeceğiz iki haftadır nasıl entube miGriptim bende enfeksiyon bebeğe geçmiş karnındayken erken doğum oldu benek Küvezde şu an karnımdayken akciğer iğnesi yaptılar doktorlar ümidini kes yaşamaz diyor 1kg doğdu sonra 730 gr düştü
Gerçekten doktorlar çok acımasız ya da biz umut istediğimiz için bize söyledikleri ağır geliyor Bugün hastane beni aradı süt istedi yarın sağdığım sütlerden götüreceğim sana da tavsiyem sende sütlerini sağıp buzluğa atNeden yaşamasın Allah ne dilerse o olur vicdansizlar biz Rabbimize tevekkül edeceğiz iki haftadır nasıl entube mi
Öyle yapıyorumGerçekten doktorlar çok acımasız ya da biz umut istediğimiz için bize söyledikleri ağır geliyor Bugün hastane beni aradı süt istedi yarın sağdığım sütlerden götüreceğim sana da tavsiyem sende sütlerini sağıp buzluğa at
Her gün instad karşıma çıkıyo 25 hafta gördüm dün kadın videolar paylaşmaış allahın mucizesi tıpMerhaba 29+3 de doğum yaptım yarın tam bir hafta olacak benim gibi erken doğum yapan var mı nelerden geçtiniz
İnşallah canım benim dua edin nolurHer gün instad karşıma çıkıyo 25 hafta gördüm dün kadın videolar paylaşmaış allahın mucizesi tıp
Çok ilerledi artık böyle durumlar sıradanlaştı umarım bu süreci çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde geçirirs
Ayyy inşallah içimi ferahlattiniz Allah razı olsun canım benim çok dua edinAblam bu haftalarda doğmuş şuan hepimizden daha iyi. İnşallah en az bu güzellikte güzel sonlar sizin yavrularıniza da olsun kucaklariniza gelsinler bir an önce
Kilo vermesi çok normal bütün bebekler doğunca kilo verir. Ödem atarlar. İnci Candemir'i takip etmenizi öneririm. Kendisi de bir prematüre annesi. Bebeği yanlış hatırlamıyorsam 670 gram doğmuştu. Size hikayesi umut olur. Umarım sağlıcakla kavuşursunuz bebeklerinize.Griptim bende enfeksiyon bebeğe geçmiş karnındayken erken doğum oldu benek Küvezde şu an karnımdayken akciğer iğnesi yaptılar doktorlar ümidini kes yaşamaz diyor 1kg doğdu sonra 730 gr düştü
Çok teşekkür ederim inşallah iyi olur Allah razı olsunKilo vermesi çok normal bütün bebekler doğunca kilo verir. Ödem atarlar. İnci Candemir'i takip etmenizi öneririm. Kendisi de bir prematüre annesi. Bebeği yanlış hatırlamıyorsam 670 gram doğmuştu. Size hikayesi umut olur. Umarım sağlıcakla kavuşursunuz bebeklerinize.
29+6 da kordon kopmasiyla sezryne alindim 69 gun yogun bakimda kaldi herseyle karsilastik solunum bagirsak problemi kan degerleri baska sehirde tedavisi devam etti sevk edildi ama hepsi geride kaldi gecen hafta evimize donduk sabir ve dua tek yapabilecegin sey umutsuz olma cok gucluler cunkuMerhaba 29+3 de doğum yaptım yarın tam bir hafta olacak benim gibi erken doğum yapan var mı nelerden geçtiniz