merhaba sevgili anneler anne adayları...yaşadıklarımı çok kısa yazıcam...Tup bebekle hamile kaldım çok zorlu yollardan geçtim fmf hastasıyım çunku...fmf ataklarım hamilelikte arttı...baştan beri gelişimi hep gerideydi ozellikle karın çevresi en başlarda 5 gun fark varken zamanla 4-5 haftaya kadar çıktı fark ....en son kontrolumde 18 aralık ta mide cebini gormediğini soyledi doktorumuz ayrıca sağ on kol yani bileğine yakın olan kısmında kemiğin kısa olduğunu soyledi... sonra birkaç saat sonra tekrar baktılar başka doktorla.. doktorum yanılmamıştı aynı şeyi ozamanda soylediler....yaniii şuanda allahtan bir mucize olmazsa bebeğim Omerim doğunca ameliyat olacakk ....bebeğim amniyon sıvısını yutamadığı için suyumuzda artmış durumda. amniyosentez yaptırmamıştım ama şuan yaptırmak zorunda kaldım sonuçlarımız nasıl olcak çok merak ediyorumm...Oğlum 2 gundur inanılmaz hareketli ve ben her hareketinde ağlıyorummm...Bebeğimmm seni çok seviyorumm....Biliyorum ben uzuldukçe o da çoook etkileniyor ama gozumu kapattığımda açtığımda her an her saniye aklıma geliyor ileride neler yaşayacağımı dusunuyorum çok kotu durumdayım ....bu arada uludağ universitesi riskli gebelikte kontrollerim en baştan beri ... Ne olur bize omerime dua edin bir mucize olsun bebeğimle sağlıkla gelsin dunyama... bu durumu yaşayan annelerimizle bilgilerimi paylaşalım