28 Mart 2021 Terazi burcunda dolunay - Burçlara etkileri

Yaralı şifacı Chiron ve Venüs kavuşumlu bir dolunay yaşıyoruz. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evliliklerle ilgili konularda karar alma, sonlanma ve tamamlanma durumları meydana gelebilir. Kimi ilişkiler bitecek kimileri de şifalanacaktır.

Dolunaydan en çok etkilenecek olanlar
KOÇ, YENGEÇ, TERAZİ VE OĞLAK burçları olacaktır

Merve Atalar

On gün boyunca biriyle ilişki kurma, ahenk içinde yaşama ve güzel hissetme ihtiyacı artıyor. Ama bu ilişkiler bu dönem düşünmeden ve anlık hevesler ile kuruluyor olabilir.

Hızlı başlayan ilişkiler ve bir yandan bir anda biten ilişkiler de olabilir.

Bugünlerde bilinmeye karşı merak artacak. Ama bu merakı semboller ve rüyalar aracılığıyla anlamaya çalışabiliriz.

Tüm bunları sonuca bağlamak için ise olaylara objektif bakmaya çalışmak, gerekiyorsa güvendiğiniz olgun bir arkadaşınızdan, belki bir astrologdan yardım almak iyi olabilir…

Hak edişler kazançlar kaynaklar yerini buluyor tamamlanıyor.
2019 Ekim de ilişkilerle ilgili yaşanan kıskançlık kuşku aldatılma korkular gibi bilinçdışı gölgeli çürümüş yapıların arınması bu dolunayla birlikte son bulacaktır.
Eşler, partnerler ortaklar haksızlıklar kazançlar dengelenecek. Niyeti iyi olan kazanacaktır.
Kad,Ay,Satürn arasında çok güzel bir üçgen oluşuyor. Hayatımızdaki insanlarla kadersel yaşam yolumuz netleşiyor.
Kadersel arkadaşlık dostluk ve yaşam yolumuzda destek olacak yeni kişiler hayatımıza girecektir.
Flörtler sevgiye sevgi ileriye dönük ilişkilere dönüşebilir.
Alış verişte iletişimde sen ben değil biz kazanacaktır.

Yasemin Eren

Terazi Dolunayı var bugün...

Küçük de olsa hiçbir şeyi bilinçaltına baskılama;

Orası ağzıyla bir doldu, anla...

Şunu bil ki oraya attığın her duygu eninde sonunda çıkacak öfke olarak ortaya;

Şöyle diyeceksin bugünden sonra:

Ben değerliyim,
Ben kıymetliyim,
Herkesten önce kendime değer vermeliyim;

Oldu bitti, bu kadar işte...

Çünkü şunu unutma;

Sen kendini sevmezsen başkalarının duyduğu sevgi asla yetmez sana...

Bugünle birlikte attığın düğümleri çözmekle uğraşma;

Kes at hepsini bir avuç rüzgara;

Herkes, hepimiz yürüyeceğiz yeni başlangıçlara...

Bugünkü dolunayda Ay’ın yani duygularımızın tam karşısında Güneş, Venüs ve Şiron var. Yaralarını kopar at, takılı kalacağına. Şifalanmak için bugün başla.

Sevgiyle,
Özlem Özdemir

Ne gelirse gelsin o da senden gelsin toksik aşık olma durumu aslında aşk kavramının tam karşısında olan bir durum. İnsanın ilişkide kendinden vazgeçmesi,yok olması demek bir anlamada.
Sandığın aşk seni tüketiyor ve sonrasında yok olup gidiyorsun
Modern dünyamızda ise durum o kadar farklı ki...

" Çünkü bak o bana deli gibi aşık"
" Çünkü bak beni kıskanıyor"
" Çünkü bak beni kısıtlıyor"

Haydi varyasyonları çoğaltin! Çok yok mu böyle hikayeler?
Asıl demen gerekirken "kendim olarak var olduğum bu ilişki bana nasıl güzellikler katıyor "
Farkındalık böyle birşey mi?
Bana sorarsanız farkındalığı kabul edip öyle deli çabalamaniza gerek yok. Olduğun yerde bebek adımları ile başlayabilirsiniz. Ve bunu en iyi yansıtan yer iliskilerimizdir.
Sadece aşk olarakta düşünme. Anne-kiz, baba-ogul hepsini iredeleyebiliriz.
Kendini paraladigin nokta degil, kendini var ettiğin nokta önemli
Tam da terazi dolunayina denk gelmiş gibi oldu ama, bence kesinlikle artık birşeylerin değişmesi gerekiyor
Yoka toksiklik genetik gibi diğer nesillere de geçmiş olacak.
Kurban olmak mı istersin?
Hiç zannetmiyorum.

Birsen İslim

Terazi Dolunay’ına yaklasırken adaleti daha da derinden sorguladıgımız bir donemdeyiz sanki
Asıl soru su..
Kendine ne kadar adilsin?
Baskalarına da kendine oldugun kadar aslında adil misin?
Yara mı actın haksız yere birine?
Yoksa sana mı yara actılar haksız yere?
Bunlara yuzlesebilecek kadar cesur musun mesela?
Bircok sozu, davranısı yutmus olsan da gonlune sordun mu hic?
Ben ne istiyorum diye?
Ne istedigini bilmeden baska hayalleri de yıkmıs olabilir misin mesela?
Sırf kendi isteklerin ugruna..
Hepimiz adalet istiyoruz ya hayatımızın bir noktasına..
Sen ne kadar adil oldun ki, hayat niye adil olsun sana..
Yuzles artık..
Kendine adil ol once..
Terazi Dolunay’ında sifalanmak istiyorsan eger..
Yaslan geriye, bak ileriye..
Tum ikili ve sosyal iliskiler mercek altında..
Kadersel etkiler devrede..
Bitmesi gereken bitecek..
Gelmesi gereken gelecek..
Saygı yoksa sevgi de yoktur unutma..

sirius_piriltisi

Terazi Burcu Dolunayı; Tamam mı? Devam mı?

Terazi Burcu’nun 8° sinde çok sarsıcı bir dolunay etkisine giriyoruz.

Dolunay kendi içindeki açı kalıpları ile bize haksızlığa karşı bir ses çıkarmamız gerektiğini ve hakkımızı savunmamızın artık bir zorunluluğa dönüştüğünü anlatmaya çalışıyor.
.
Doğru bildiğimizden taviz vermemeli ve hayallerle gerçekler arasına keskin bir çizgi çekmeliyiz.

Haritasında 8° Terazi- Koç’ 12° İkizler-Yay aksında gezegenleri olanlar bu dolunaydan olumlu etkiler alacaklar.

Hale Şahin

Terazi Burcu’nda bu dolunay bizlere hem yara hem şifa vurgusu yapacak. Etkisi 15 gün devam edecek.
Yaralandığınız konuların gündem olabileceği bir dolunay bu, artık bir şeyler kapanıp, bitiyor.
Bitmeyen şeyleri de değerlendirmeye alıyoruz, değişime uğruyor ya da siz artık değişmeye karar veriyorsunuz
Terazi burcu bize ilişkileri, uyumu ve dengeyi yakalamaya çalıştığımız alanı anlatırken, bu dolunaya aşk, ikili ilişkiler ve para gezegeni venüs ile hem yara hem şifa kiron da eşlik ediyor.
İlişkiler ve para konularında önemli gelişmelere gebe bir döneme girdik. Aslında güzel gelişmeler var... Ama bir tarafı yaralı.
şöyle düşünelim: Bir eviniz vardı mecburiyetten satmak istediğiniz, satılsın diye beklerken anlamıyordunuz. Şimdi satılma ihtimali doğuyor, seviniyorsunuz. Ama sonra aslında satmak istemediğiniz, sadece satmak zorunda olduğunuz için sattığınız, aslında evinizi sevdiğiniz fikri sizi yaralıyor... gibi düşünebilirsiniz...
Ayrıca bu dolunay verilen kararlar, bitirilen işler, ilişkiler, atılan adımların oldukça kadersel temalar içerdiğini anlatıyor bize.
Ama yara da alsak daha iyiye ve güzele gidebilmek için oluyor bu. Bunu bilmek gerek...

Aslı Atmaca

Bugün büyük gün. Terazi burcunun 8° ve 21:48 de akrep yükselenli bir dolunay yaşayacağız.
Hazır mısın?

Konu ben sen olacak, yani ilişkilerle ilgili. Özellikle krizli yaşanan ilişkilerin hatta sırların ortaya dökülmesi ile krizlere sebebiyet veren bazı durumları yaşıyor olacağız bazılarımız. Yükselen akrep ve yöneticisi de akrebin doğal evinde ve Kuzey Ay Düğümü ile birlikteyse bu kader değil de nedir? Beklenmeyenleri anlatıyor an haritası. Yeniay başlatan, dolunay ise tamamlayan enerjileri anlatırdı. Burada tamamlanan bir durum var. Sert bir dolunay bu ve aldığımız yaralar var. Şifası yine sendedir bu yaraların. Önce kanayacak, sonra kabuk tutacak ve elbette ki sonra da iyileşecek. İsteriz ki o canımız acırken bir sihirli değnek gelsin ve her şeyi düzeltsin. Belki zamandır tek ihtiyacın olan...
Dolunay aynı zamanda bizlere baş ağrılarını, sinüzitleri, böbrek ağrılarını da ifade ediyor. Dikkat edilmesi konular olabilir sağlık konuları.

Yaşanacak tüm bu tamamlanmalar güzel yenilikler getirsin dilerim.

Dolunay konusu “abartılı mutsuzluk, amaçsızlık, zihinsel kaygı ve acelecilik kaynaklı krizler” bir diğer konusu ise : sağlık konuları özellikle #covid...

Ruhsal olarak can yakıcı, mutsuz veya üzüntülü, amaçsız veya yorgun hissetmeniz olasıyken, bilinmeyenlerin açığa çıkması da söz konusu olabilir.Maddi koşullar aksında da konular zihinsel krize düşürebilir.Anlaşmazlıkların bol yaşanacağı bir dolunay bu özellikle ilişkiler aksında...

Kadınların neyi feda ettiklerini, neye kurban olduklarını, haklarını, kendilerine yapılan haksızlıkları, adaleti-adil olmayanı, yine kendi kendilerine yaptıkları adaletsizlikleri ve bunu hakediyor muyum ? Hakettiğim ne zaman önüme gelir? sorgulamalarını yapacakları bir dolunay ayrıca.

Özellikle öncüler Koç-Terazi-Yengeç-Oğlak burçları için hareketli bir dönem olabilir. Bu burçların 8 derece civarında gezegen yerleşimi olanlar için de, değişkenler İkizler-Başak-Balık-Yay için (8 derece civarı gezegeni olanlar) gergin süreçler, lütfen sabırlı olunuz...

Aysu Neslihan Çetin

28 Mart Pazar günü Güneş ve Ay’ın karşı karşıya geleceği, her anlamdaki ilişkilerin seyrini değiştirecek ve bu anlamda yeni bir gündem yaratacak olan Terazi dolunayına ilerliyoruz.

Etkileri önümüzdeki on gün boyunca özellikle de dolunayın yaşandığı gün ve yakınlarında hissedilecek. Kimler mi daha yoğun etki altında? Elbette Öncü nitelikteki Koç, Terazi, Yengeç, Oğlak burçları ve bu burçların 8 derece civarında gezegen yerleşimi olanlar...

Her dolunayda olduğu gibi bu dönemde de objektif bakış açısı ile bir değerlendirme ve muhasebe yapma ihtiyacı oluşuyor. Bunun sonucunda her birimizin farklı yaşam alanlarında ve farklı konularda belirsizliklerin netleşmesi ve bir sonuca bağlanması, bir karar alma veya sonlanmalarla karşı karşıya kalıyoruz.

Dolunayın gökyüzünde komple görünür olması ve geceyi aydınlatması bizim için de bir süredir karanlıkta kalan veya hasıraltı ettiğimiz konuların görünür olmasına veya farkındalık kazanmamıza yardımcı olacak.

Söz konusu Terazi dolunayı olunca birlikteliklerde gizli olan şeylerin görünür olması, farkındalıkla gelen muhasebe yapma ihtiyacı ve bizi bir sonuca götürecek olan gelişmeler ilişkiler üzerine olacak.

Ayrıca yine her dolunayda olduğu gibi bu hafta da duygusal dalgalanmaların, kırılganlıkların, uyku ve yeme düzensizliklerinin oluşabileceği bedensel veya ruhsal sağlığımızı ilgilendiren hassasiyetlerin de ortaya çıkması olasılıklar dahilinde.

Özellikle üreme organları, boşaltım sistemi, bel ve bel altı veya baş bölgesi ile ilgili hassasiyetler veya bazı operasyonlar öne çıkabilir.

Bendegül Çandarlı

Karşı taraftan beklenmedik tavır ve tutumları içinde barındıran bu dolunay adeta soğuk duş etkisi yaratabilecek türden. Bu sebeple ciddi bir hak arayışı içerisine gireceğimiz, kimin kime ne kadar değer verdiği, ilişkideki haksızlıklar veya ilişkiyi yaralayan unsurlarla ve ilişkinin içerisinde olması gereken eksikliklerle de yüzleşebileceğimiz bir haftaya ilerliyoruz.

Ayrıca dolunayın ışığının aydınlatma prensibi ile yine her türden ikili ilişkide gizli kapaklı olan pek çok durumun bir anda ortaya çıkması, kim kimin arkasından ne çeviriyorsa ortaya dökülmesi de an meselesi gibi görünmekte.

Bendegül Çandarlı

28 Mart Pazar günü yaşayacağımız Terazi dolunayı ile; olmaz dediğimiz kişiler yan yana gelip sürpriz bir ilişki başlatabileccekken, bitmez dediğimiz aşkların son bulduğuna şahit olabiliriz.

Bendegül Çandarlı

Terazi burcunda dolunaya ilerliyoruz!

“Önemli bir yolculuğa çıkmak üzereyken, evini bir gün bile terk etmemiş insanlardan nasihat alma.”

Bendegül Çandarlı

Terazi dolunayında;

Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın? Yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın?

-Mevlana

Bendegül Çandarlı

Terazi/koç burçları aksında gerçekleşecek bu dolunay ikili ilişkilerle ilgili sorgulamalar,sonuçlanmalar getirecek.
Ben mi biz mi?İşbirliği mi bağımsızlık mı?Fedakarlık etmek mi,bencil davranmak mı?Haklımıyım,haksızmıyım?
İşte bu tarz soruların cevaplarını sorgulayacağız ve ilişkilerimiz ile hesaplaşacağız.
Bir yandan da geçmişe ve bugüne ait yaralarımızı sarmak için fırsatlarla karşılaşacağız.Yaralarımızı sarıp,hayatımıza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz.
Bazılarımız ise aşk ve evlilikle ilgili kadersel karşılaşmalar yaşayacak ve hızlı kararların alınacağı bir ilişkiye adım atacak.
Bazılarımız ise ,ilişkisi ile ilgili uzun süredir belirsizlik yaşıyorsa artık net bir karara ulaşacak.
Ne olursa olsun güzel olacak,endişeniz olmasın
“Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler”

Astroberrak

Bu akşam 21.48 de bildiğiniz üzere Terazi burcunun 8 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Görmediğimiz göremediğimiz konular aydınlağa kavuşacak. Kimimiz için bu acı vererek, kimimiz için bir oh dedirterek olacak. Duygusal olarak dolup taştığımız bu günlerde içinde bulunduğumuz durumla ilgili ayrıca hak ve adalet isteyeceğiz.

Kimimiz evlilik veye ilişkisini bitirirken kimimiz ilişkimizi bir adım ileri taşıyacağız. Varsa bir sorun evliliğimizde onu çözüp şifaya kavuşturacağız.

Önümüzdeki bir hafta boyunca bu gün gerçekleşen Dolunay etkisinde olacağız.

Dolunaydan ikizler ve kovalar ile aslan ve yaylar olumlu, yengeç ve oğlaklar zorlayıcı etki alabilir. Bu burçlarda 8 derece civarı (+/-5 derece) kişisel gezegenleri (güneş, ay, venüs, mars, merkür) olanlar yoğun etki alır. Geri kalan burçlar her iki etkiye de açıktır.

Dolunay ile böbrek ve bel çevresi, tansiyon, migren, baş ağrısı, kulak sorunları olasıdır.

Etki alanlar özellikle bu sorunları daha fazla hisseder.

Zeynep Kirbiç

Yaralı ilişkilere tadilat zamanı!

Yarın saat 21:48’de Terazi burcunun 8 derecesinde Chiron Venüs kavuşumlu bir dolunay olacak.
Terazi Zodyak kuşağında ilişkileri yönetir. Bu dolunayda; ortaklıklarımız, danışmanlıklarımız, evliliğimiz, partnerimiz ve her türlü ilişkimizle ilgili büyük farkındalıklar kazanacağız.

Büyük umutlar besleyerek geleceğimiz planında yer verdiğimiz ilişkilerimiz ne durumda ? Bizimle yola devam edecekler mi yoksa artık görevlerini bitirdiler mi ? Canımızı acıtanlar burada mı ? Ya bizim incittiklerimiz ? Bu yaralar nereden geliyor kimlerden miras bize ? Değerimizi düşürmeye çalışanlar bize kendimizi değersiz hissettirenler siz de burada mısınız ? Bunca zaman ben ilişkiye mi yatırım yapmışım yoksa partnerimi sevdiğim için mi bu ilişki içinde kalmışım ? Ortağım beni kandırıyor mu ? Bu ortaklıktan sağlıklı bir iş çıkar mı ?

Dolunay; tüm ilişkilerimize mikro cerrahi gibi bir operasyon yapıyor. Tadilat yapabiliriz, onarabiliriz, iyileştirebiliriz; eğer konuşmayı bırakıp dinlersek, eğer içimize danışmayı bilirsek. Eğer içimizdeki çocukla konuşmayı başarabilirsek, onun isteklerine kulak verirsek. Kendi öz değer duygumuzu karşımızdaki kişi veya kişilerin eline teslim ettiğimizin farkına varırsak. İlişkileri idare etmenin, kendimizi yok saymak olmadığını anlarsak.

Dolunay ilişkilerimizden yola çıkarak; o ilişki veya kendimizin neye ihtiyacı olduğunu gösterecek bize. Eğer ortağınızla bir sorununuz varsa konuyla ilgili uzmanlardan destek alarak onarabilirsiniz. Veya ortaklığı bitirebilirsiniz. Eğer evliliğinizle ilgili bir sorun varsa aile terapisti veya evlilik danışmanından destek alabilir veya ayrılabilirsiniz. Eğer çevrenizdeki kişiler size kendinizi değersiz hissettiriyorlarsa dönüp kendinize bakarak ilk değersizliği nerede ve kaç yaşında yaşadığınızı keşfedebilirsiniz. Ve bu noktada sizde bir danışandan kendinizi iyileştirmek için destek alabilirsiniz.

Dolunay’da Mars’ın kuzey düğümle yaptığı kavuşum ve dolunaya gönderdiği etki nedeniyle, ne olacaksa zamanı şimdi dedirtiyor bize.

Dolunay sözü Jean Christophe Grange ‘dan gelsin “ Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın, muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur

Olgu Ilgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…