Gamzem canım benim o senin güzelliğin inş. Allahım seninde herşeyi gönlüne göre verir tez zamandasinayımmm çok güzel bir gelin olmuşsunher zaman mutlu olun bir ömür gözlerinizin içi ilk günkü gibi gülsün parlasınopuyorumnanaktan
çook sğol tatlımŞenizAllah kayın pederine rahmet eylesin
bir ömür boyu mutluluklar canım
Sinay mutlulugunuz bir ömür boyu sürsün canim...
Cok güzel bir cift olmussunuz....
Allah sizi hep güldürsün bundan sonra....
tşkr ederim nihalim benim Şenizcanım cok tatlı olmussunnn mutluluklarrrrropuyorumnanaktan
maşallah canımallah nazarlardan saklasınn.çoq yakışmışsınız.dilerim yüzünüzdeki o gülümseme hiç eksik olmaz opuyorumnanaktan
çoook tşkr ederim canıım ŞenizAy sinaycim Şeniz cccoookkkk güzel olmussun opuyorumnanaktan
Masallah masallah masallah
darısı başına canım inş. seninde görürüz böyle fotolarını tez zamandaŞenizSinaycım tekrar tekrar tebrik ederim
süper tatlı bir gelin olmuşsun
buradan tekrar başın sağolsun der
gözlerinden öperim :)
mandilinim kuzum benim o senin bakan gözlerinin güzelliği inş. canım hepimiz çok mutlu oluruz yüzümüzden gülücüğümüz eksik olmaz:asigim:a.s.çoooooooooooooooooooooooook cücel olmuşsun sarı şekerim benim.
Allahım hep yüzünüzü güldürsün böyle.
kolundaki takı ile tacın o kadar yakışmışki çok beğendim. ışıl ışıl harika bir gelin olmuşsun sinayım.
mutluluklar dilerim tekrar.
tü tü tü maşallah çok güzel olmuşsun canım. moralini hiç bozma. nikah tazelersin bir süre sonra içinde kalanları o zaman gerçekleştirirsin. ömür boyu mutluluklar
teşekkür ederim canım Şenizsinaycım Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm..maşallah çok güzel olmuşsunn
canım maşallah çoooooook güzel olmuşsun
bi yastıkta kocayın inşallah...
çooooook mutlu olmanı diliyorum
teşekkür ederim canımŞenizallah mutluluğunuzu daim etsin. çok güzel olmuşssun maşallahh.
çook teşkr ederim canım nickin gibi inş. herşey güzel olacakçok yakısmöıssınız umarım evlılıgınızdekı tek huzun dugun yapmamanız olsun gerı kalan hersey cok guzel olsun mutluluklar....
Çok yakışmışsınız............
Mutluluklar diliyorum ŞenizSinaycığım...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?