28 HaZirAnDa SiNaY'da GiRdi DüNyA EviNe!!!

Sinay

Evimizde İnci bereketi:)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
5.212
3
156
Libya
Kayınpederimin beklenmeyen ani ölümü nedeniyle düğünümüz iptal oldumafoldumben sade bir nikahla Dünya evine girdik sizlerle pasta keserken dans ederken ölümsüzleştirilen fotolarımızı paylaşmayı çok isterdim ama insanın her zaman Allah izin verirse demesi gerektiğini öğrendim düğün için öyle hazırlanmıştık ama Yüce Rabbim izin vermedi vardır bunda da bir hayır dedik EVLENDİK:asigim::asigim::asigim:(Lütfen Maşallah demeyi ihmal etmeyin kızlar):nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ilk öncelikle başınız sağolsun.Allah rahmet eylesinnn.herşey tabiki nasip kısmettir.Bu gülen yüzünüz hiç bi zaman solmasın.Allah mutluluğunuzu daim etsina.s.

canım çokkkk güzel bi gelin olmuşsun rabbim ağız tadıyla bir ömür boyu mutlumesut etsin sizi güzel güzel bebişleriniz olsun mutluluğunuz daim olsun inşallah

ayy çok çok pardon baş sağlığı dilemeyi unuttum

allah rahmet eylesin, kayın pederinin allah taksiratini affettsin
mekanı cennet olsun inşallah
kayınpederinin ve tüm ölmüşlerimizin inşallah..

canım maşallah çok şekersin ömür boyu mutluluklar size :D

allh mesut etsin canım
ayrıca başınız sağ olsun

ahanda bir barbie gelin daha opuyorumnanaktan

mutlulular diliyorumm

canım ilk öncelikle başınız sağolsun.Allah rahmet eylesinnn.herşey tabiki nasip kısmettir.Bu gülen yüzünüz hiç bi zaman solmasın.Allah mutluluğunuzu daim etsina.s.

Allah mesut bahtiyar etsin.... :nazar:

canım çokkkk güzel bi gelin olmuşsun rabbim ağız tadıyla bir ömür boyu mutlumesut etsin sizi güzel güzel bebişleriniz olsun mutluluğunuz daim olsun inşallah

ayy çok çok pardon baş sağlığı dilemeyi unuttum

allah rahmet eylesin, kayın pederinin allah taksiratini affettsin
mekanı cennet olsun inşallah
kayınpederinin ve tüm ölmüşlerimizin inşallah..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyi dileklerinizin bin katı size dönsün inş.:Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım mutluluğunuz daim olsun çok yakışmışssınız.. Allah bir ömür boyu sizi nazardan saklasın mutluğunuz hiç bozulmasın çok güzel bir gelin olmuşsun... her şeyde bir hayır vardır canım ... böylesi hayırlı olanmış... maşallahh :nazar:

bir ömür mutluluklar sinaycım çok ama çok tatlı olmuşsun allah nazarlardan saklasın:nazar:

sinaycım allah bir yastıkta kocaksın çok güzel olmuşsun rüya gibi darısı bize:)))
inş. reyhancım tez zamanda çok teşekkür ederim Şeniz
canım maşallah çok şekersin ömür boyu mutluluklar size :D

allh mesut etsin canım
ayrıca başınız sağ olsun

çok güzel olmuşsun tatlım Allah bi yastıkda kocatsın
çok teşekkürler kızlar Allahım herkese nasip etsin inş.:asigim::Saruboceq::nazar::nazar:a.s.

gelinliğiniz saçınız makyajınız çok güzelmiş..e tabi sizde öyle..:nazar::nazar:

Allah mesud etsin ve başınız sağolsun...

cnm kardesim
okadar talı bir gelin oldunki bakarken gözlerim doldu
çok mutlu ol inşallah cnm benimmm

canım benım çok gusel olmuuşsunn :nazar::nazar::nazar: bir ömür boyu mutluluklar dılıyorummmm

Back