28 haftalık hamileyim sağ karın ağrım geçmiyor.....!!!!

tu-ba-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
15
3
86
Merhaba kızlar 7aylık hamileyim ve başından beri karın ağrısı şikayetlerim var hiç geçmeyen 7/24 ağrıyor neredeyse.. son 1aydırda şiddeti artmaya başladı tam sağ üst köşede dokunduğumda uyuşukluk hissi oluyor.. önceden yattığımda geçiyordu artık yatarken bile duramiyorum.. bazen organlarım iç içe giriyor gibi ağrım şiddetleniyor acışma oluyor doktorum hamilelikte olabilir diyor ama sabredemeyecek gibi olduğum zamanlar oluyor evden çıkamıyorum bi yere gidip vakit geçiremiyorum evimin işini bile yapamıyorum benim gibi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini benimle paylaşırsa çok mutlu olurum....

Bu haldeyken neden dr gözetiminde değilsin

Her ay kontrole gidiyorum kan idrar testlerine sürekli bakılıyor ama doktorum herşeyin iyi gittiğini söylüyor sıkıntı görünmüyor diyor o yüzden bende ne yapacağımı bilemiyorum artık
bir an önce dr unuza ağrılarınızın arttığını söyleyin ararayabiliyorsanız arayın o önemsemiyorsa başka bir dr a gidin sebebini iyice öğren inşallah bişey çıkmaz sağlıkla gelsin bebişin

Bu haldeyken neden dr gözetiminde değilsin
Her ay kontrole gidiyorum kan idrar testlerine sürekli bakılıyor ama doktorum herşeyin iyi gittiğini söylüyor sıkıntı görünmüyor diyor o yüzden bende ne yapacağımı bilemiyorum artık
Daha bügün aradım dediğiniz gibi hamilelikte normal buluyor benim gibi olan başka yok galiba.. amin inş çok tşk ederim..

Belkıde baska bir problem var..Safra kesesi bile olabilir ama o sırtada vuruyor...Apandisit olabilir....Allah korusun...Ayrıntılı mı bir bakılsa acaba..Hamileyken de bu rahatsızlıklar olabiliyor...İnşallah böyle şeyler çıkmaz...

İlk gebeliğimde sancılarım oluyordu yere kapanıp ağlıyordum..Magnezyum yazmıstı doktor mucize gibi kesmişti ağrılarımı...

Çok geçmiş olsun..Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Çok tşk ederim ayrıntılıda bakıldı şükür bir sorun görülmedi ağrılarımı hamileliğe bağlıyorlar.. Ben magnezyum gibi vitaminlerimi en başından beri kullanıyorum 30.haftaya girmek üzereyiz galiba doğuma kadar geçmeyecek çok zor oluyor ama sabretmek zorundayım

Bende sağ üst ağrı ile doktoruma gittim ultrasonda safra kesemde birsuru taş çıktı
Şuan bende 30. Haftadayim. Dediğin gibi ağrı ve dokununca sanki orası uyuşuk gibi oluyor. Biraz yorulursam yanma hissi oluyor ve bebis artık kaburgamın oraya çok sağlam vurmaya başladı buda safra kesesini oynatıyor
Taşlar oynadıkça bu ağrı döngüsü devam ediyor. Siz de gittiğinizde safra kesenize bakmasını isteyebilirsiniz ultrasonda hemen gözüküyor zaten

Çok geçmiş olsun inş sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza alırsınız safra kesesi böbrek dalak vs hepsine bakıldı ve bir sorun görülmedi ağrılarımda hala devam ediyor bazen dayanılmaz oluyor doğuma kadar geçmeyecek sanırım

Merhaba bende 27 haftalik hamileyim 1 aydir karnimin sag üst bölgesinde agri var kan ultrasonda bisey cikmadi acaba sizin doguma kadar ya da dogumdan sonra agriniz gecti mi

Merhaba bende 27 haftalik hamileyim 1 aydir karnimin sag üst bölgesinde agri var kan ultrasonda bisey cikmadi acaba sizin doguma kadar ya da dogumdan sonra agriniz gecti mi
Merhaba ben de şuan 29 haftalık hamileyim sağ üst köşede ağrım nerdeyse üç haftadır var bu son günlerde grip oldum iyice arttı ağrı. Sanki elime bir şişlik de geliyor. Önceleri normaldir diye düşünüyordum ama artık çok acıyor. Korkuyorum. Sizde durum nedir nasıl oldu geçti mi? baya da olmuş yazali ama.

Malesef geçmedi bebekten dolayı dediler umarim hamilelikten sonra geçer siz ultrasonla baktirdiniz mi o bölgeye

Malesef geçmedi bebekten dolayı dediler umarim hamilelikten sonra geçer siz ultrasonla baktirdiniz mi o bölgeye
Ne zaman bitiyor hamileliğiniz inşallah? Bana da annemler hamileliktendir dediği için ve ilk başlarda çok ağrımadigi için doktoruma söylemedim, önemsemedim. ama artık bazen dayanılmaz acıyor bir doktora danışmak şart oldu. Kontrole gidince sorucam dayanamazsam daha önce giderim bir de grip oldum üstüne. Ev işlerini hiç yapamaz oldum Allah hayırlısıyla bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her hamileye.

Tekrar merhabalar, safra kesesinde çamur ve taş varmış doğumdan sonra gel kontrol edip ameliyat edelim dedi doktor. Üzüldüm baya. Biz 34. Haftadayiz sizin durumunuz nedir şuanda? Çok merak ediyorum neler yaşayacağım. Nasıl bir deneyim Allah izin verirse bebeğimle nasıl geçecek o süreç

Dogum yaptim cok sukur ancak sag tarafimdaki agri gecmedi hamilelikten degilmis demek ki kendimi toparlayinca tekrar gidecegim doktora sizede cok gecmis olsun

Dogum yaptim cok sukur ancak sag tarafimdaki agri gecmedi hamilelikten degilmis demek ki kendimi toparlayinca tekrar gidecegim doktora sizede cok gecmis olsun
Çok şükür Allah bağışlasın ne kadarlık oldu bebeginiz? inşallah basit bir şeydir bu ağrınız ve kolay bir çözümü vardır size de geçmiş olsun.

Safra kesesi agri yapıyor olabilir yaşadım o yüzden tanıdık geldi. Safra degerleriniz ggt,alt, ast,amilaz,lipaz bu değerlere bakıldı mı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…