28 haftalık gebelikte suyun erken gelmesi??

Minezbb

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
90
31
18
28
Merhaba arkadaslar 28+4 gunluk gebeyım bi kaç gündür sürekli damla damka sıvı gelıyodu bugun doktora gıttım bebegımın suyunda azalma vaarmış 1 hafta istirahat verdi bol bol su içti ayaga kalmak dedi ama mümkün değil lavoboya bıle kalksam akıyo bir iki damla böyle sorun yasıyan varmı korkuyorum bişey olucak diye

Damla damla sekildeyse bisy olmaz .. Ama cok gliyrsa lutfn doktara git sakin ihmal etme

Cok gelirse rahimde sikinti var demktir onun icn sakin ihmal etme git olir cnm

Damla damla sekildeyse bisy olmaz .. Ama cok gliyrsa lutfn doktara git sakin ihmal etme

Damla damla gelıyo ayaga kalktıgımda o yuzden kalkmıyorum doktor ptesı gel dedi bol bol yat su iç dedi doğum için çok erken daha gelişmedi bile

Damla damla gelıyo ayaga kalktıgımda o yuzden kalkmıyorum doktor ptesı gel dedi bol bol yat su iç dedi doğum için çok erken daha gelişmedi bile
CANIM ÖNCELİKLE SAKİN OL DR DİNLE YANLIZ BU KONUDA KÖTÜ BİR TECRÜBEM VAR
LÜTFEN BAŞKA Bİ DR DAHA GİT ÇÜNKÜ SUYU BİTTİĞİNDE ÇOCUĞU DOĞURMAK ZORUNDA KALIYORSUN Kİ O ÇOK MİNİK .. GEREKİRSE SENİ HASTANEYE YATIRSIN TAKİP ETSİN. LÜTFEN DİNLE BENİ BENİM CANIM YANDI SENİNKİ YANMASIN DERİM. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Bend

Bende bundan korkuyorum 5 gün sonra gel dedi ama 5 gün içinde ya suyu bıterse farkedemezsem kaybedersem dıye kokruyorum .. sizin bebeğiniz kaç haftalıktı

canım merak etme. Doktorun dediği gibi bol bol su iç ve sürekli uzan iş miş yapma

Ptesı tekrar gel dedi ama ben birazdan acile gidicem içim rahat etmiyo litre olarak hesaplayamam ama 7 8 barak
Günde 2-3 litre su içmen gerekiyor ben gebeliğimde 3litre içiyordum... Madem endişelisn git madem canım.

S
SeNin bol bol dinlenmen lazim canim ve sakin ol korkma dua et İNŞA'ALLAH hic bisy de olmaz

Sizinlr aynı şikayeti paylaşıyorm 25 haftamda suyum geldi hastaneye yattım ve şuan hastanedym antibiyotik tedavisi veriliyor onun harıcı 1 haftadır suyum yıne arar ara geliyor engellicek bişey yok malesef

Benim de o haftalarda su gibi akıntım olmuştu, doktorum amnisure diye bi test yaptı gelen sıvı akıntıymış bebeğin suyu değilmiş. Doktorunuzdan siz de bu testi yapmasını isteyebilirsiniz

Sizinlr aynı şikayeti paylaşıyorm 25 haftamda suyum geldi hastaneye yattım ve şuan hastanedym antibiyotik tedavisi veriliyor onun harıcı 1 haftadır suyum yıne arar ara geliyor engellicek bişey yok malesef
Benı hastaneye yatırmadı eve gınderdı yat dınlen ayaga kalkma kesınlıkle dedi korkuyorum suyuynun bıttiğini farkedemezsem dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…