Merhaba arkadaslar 28+4 gunluk gebeyım bi kaç gündür sürekli damla damka sıvı gelıyodu bugun doktora gıttım bebegımın suyunda azalma vaarmış 1 hafta istirahat verdi bol bol su içti ayaga kalmak dedi ama mümkün değil lavoboya bıle kalksam akıyo bir iki damla böyle sorun yasıyan varmı korkuyorum bişey olucak diye
Damla damla sekildeyse bisy olmaz .. Ama cok gliyrsa lutfn doktara git sakin ihmal etme
CANIM ÖNCELİKLE SAKİN OL DR DİNLE YANLIZ BU KONUDA KÖTÜ BİR TECRÜBEM VARDamla damla gelıyo ayaga kalktıgımda o yuzden kalkmıyorum doktor ptesı gel dedi bol bol yat su iç dedi doğum için çok erken daha gelişmedi bile
CANIM ÖNCELİKLE SAKİN OL DR DİNLE YANLIZ BU KONUDA KÖTÜ BİR TECRÜBEM VAR
LÜTFEN BAŞKA Bİ DR DAHA GİT ÇÜNKÜ SUYU BİTTİĞİNDE ÇOCUĞU DOĞURMAK ZORUNDA KALIYORSUN Kİ O ÇOK MİNİK .. GEREKİRSE SENİ HASTANEYE YATIRSIN TAKİP ETSİN. LÜTFEN DİNLE BENİ BENİM CANIM YANDI SENİNKİ YANMASIN DERİM. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
Yok yapmıyorum zaten ama yattığım halde akabılıyocanım merak etme. Doktorun dediği gibi bol bol su iç ve sürekli uzan iş miş yapma
Kaç gün var doktora gitmene ? Kaç litre su içiyorsun ?Yok yapmıyorum zaten ama yattığım halde akabılıyo
Ptesı tekrar gel dedi ama ben birazdan acile gidicem içim rahat etmiyo litre olarak hesaplayamam ama 7 8 barakKaç gün var doktora gitmene ? Kaç litre su içiyorsun ?
Günde 2-3 litre su içmen gerekiyor ben gebeliğimde 3litre içiyordum... Madem endişelisn git madem canım.Ptesı tekrar gel dedi ama ben birazdan acile gidicem içim rahat etmiyo litre olarak hesaplayamam ama 7 8 barak
SeNin bol bol dinlenmen lazim canim ve sakin ol korkma dua et İNŞA'ALLAH hic bisy de olmazDamla damla gelıyo ayaga kalktıgımda o yuzden kalkmıyorum doktor ptesı gel dedi bol bol yat su iç dedi doğum için çok erken daha gelişmedi bile
İnşallah canımS
SeNin bol bol dinlenmen lazim canim ve sakin ol korkma dua et İNŞA'ALLAH hic bisy de olmaz
Benı hastaneye yatırmadı eve gınderdı yat dınlen ayaga kalkma kesınlıkle dedi korkuyorum suyuynun bıttiğini farkedemezsem dıyeSizinlr aynı şikayeti paylaşıyorm 25 haftamda suyum geldi hastaneye yattım ve şuan hastanedym antibiyotik tedavisi veriliyor onun harıcı 1 haftadır suyum yıne arar ara geliyor engellicek bişey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?