• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 haftalık doğum yapanlar

Marjaltrkmn66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
5
1
1
27
Arkadaşlar kanamadan dolayı 28 haftada sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldım bebeğim şu an yoğun bakımda süreç nasıl ilerliyor aynı durumu yaşayanlar var mı lütfen yardimci olun ihtiyacım var

Arkadaşlar kanamadan dolayı 28 haftada sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldım bebeğim şu an yoğun bakımda süreç nasıl ilerliyor aynı durumu yaşayanlar var mı lütfen yardimci olun ihtiyacım var
Benim ablam tam 28. Haftada doğmuş hemde tıp gerideyken 86 yılında neredeyse her gün sabah çok iyi akşamına durumu kritik herşeye hazırlıklı olun derlermiş 40 gün kövezde kalmış yoğun bakımda şu an neredeyse 40 yaşında bi tane de kızı var🥰gönlünüzü ferah tutun sıkı sıkı tutunacaktır inşallah hayata sağlıkla huzurla büyütün inşallah🙏🏻♥️

Ben tam 28 haftalık doğum yaptım. Ciğer geliştirici yaptılar mı doğumdan önce size ? Bebeğiniz kaç kg doğdu şu an entübe durumda mı ?

Ciğer geliştirici iğne yaptılar iki üç saat sonra ameliyata alındım bebeğim 1240 gram doğdu şu an entube durumda
Maşallah kilosu çok güzel 🤲🏼 çok zor biliyorum birkaç güne sütünüz gelecek. Bebeğinizin ciğerleri geliştikçe basıncı düşürecekler ve entübeden ayrılacak. Entübe olması çok daha iyi çünkü bebeğinizin size kavuşması için hızlıca büyümesi kilo alması lazım. Nefes almak onu ve ciğerlerini yorduğu için bu süreci entübe olarak geçirecek. Oksijensiz kalma durumu oldu my doğumda ?

Back