Hayır yok onu özel olarak mi yaptırmak lazımGözlük biçimi nasıl? Kafanin arkasından dolanan plastiği de var değil mi?
Bende gözlük kullanıyorum. Ama takmıyor.zamanla takar inşallah.Benim oğlumda gözlük takıyor ilk zamanlar bizde çok zorlandık ona uyum sağlamak amaçlı gözlük taktık bizde Bizden görüp takmaya başladı oğlum bizde de kayma var
siz babası takıyormusunuz ? kullanmıyorsanız bile onunkine benzer derecesiz alıp takın evde kim varsa oda alışır belkiBayanlar herkese iyi akşamlar.28 aylık oğlum var.gozunde kayma var.goz numarası 3 ile 4 numara arası çıktı.doktor gözlük yazdı yaptırdık bugün ilk gündü fakat takmamakta ısrarcı.aglama yok ama mizmizlaniyor. Biraz takıyor çıkarıyor. Ne yapmalıyımlütfen fikir verin... gerçekten Allah beterinden saklasin ama oglumun sol gözü hiç görmüyormuş.bende öyleyim.doktor kalıtsal dedi. Kayma geçer ama görmeme sorununu en aza indirmeye çalışırız dedi. Bilmiyorum kafam allak bullak
Hayır yok onu özel olarak mi yaptırmak lazım
İnşallah alışır bizde zor atlattık şükür alıştıBende gözlük kullanıyorum. Ama takmıyor.zamanla takar inşallah.
Ben takıyorum baba takmıyor ona da mi yaptorsaksiz babası takıyormusunuz ? kullanmıyorsanız bile onunkine benzer derecesiz alıp takın evde kim varsa oda alışır belki
Aaa evet gözlüğün içinde küçük delik var . Lâstik takma yeri gibi.bunu arastiricam teşekkürlerBilmiyorum ama normal gözlük ise çocuk tabi ki çıkarır atar.
Böyle bisey lazım sanki.
Fosforlu renk aldım kendi o renkleri seviyor.gozlugu sevdi.yani bağırıp çağırmıyor sadece mizmizlaniyor. Ben gözlük kullanıyorum.Cocugun zevkine uygun bir şey mi o önemli. Yani kız cocukları pembeli barbieli gözlükleri cok seviyor sizin cocugunuz hangi cizgi film karakterini seviyor mesela. Veya siz de takın evde 5 liralık gözlüklerden renk renk takip dolanin evin icinde dikkatini cekecektir
Evet verdi günde 2 saat sag göz kapanacak. Henüz ona başlamadım yarın eczaneden şekilli bantlar alicam. Bugün inanın 100 kere geri taktım az önce yaklaşık 10 dk durdurdu. Bu bule bir gelişmeO çıkaracak, siz takacaksınız. Kıyamayıp çıkarmasına izin vermeyin. Göz kapama egzersizi verdi değil mi
bence bi deneyin doğal bişey gibi gelir çocuklar nede olsa anne baba ne yapıyorsa onu yapar pedagog bir arkadaşım erkek çocuğunun babayı kız çocuğunun anneyi örnek aldığını onların davranışlarında bulunmaya çalıştığını söylemişti o yüzden babanında takması işe yarayabilirBen takıyorum baba takmıyor ona da mi yaptorsak
Sevdiği ozendigi biri varsa ondan takmasini rica edin anne baba olarak sizde takmiyosaniz takın öyle öyle ister alışır. Kızım sirf teyzesi gözlüklü diye gözlük takmak istiyo meselaBayanlar herkese iyi akşamlar.28 aylık oğlum var.gozunde kayma var.goz numarası 3 ile 4 numara arası çıktı.doktor gözlük yazdı yaptırdık bugün ilk gündü fakat takmamakta ısrarcı.aglama yok ama mizmizlaniyor. Biraz takıyor çıkarıyor. Ne yapmalıyımlütfen fikir verin... gerçekten Allah beterinden saklasin ama oglumun sol gözü hiç görmüyormuş.bende öyleyim.doktor kalıtsal dedi. Kayma geçer ama görmeme sorununu en aza indirmeye çalışırız dedi. Bilmiyorum kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?