Merhaba arkadaşlar size içinden cikamadigim bir sormak istiyorum kızım 1 yaşındayken vajinanın dudaklarinda yapışıklık vardı ve kremle açtık çok şükür geçti ama geçen gün çok koktu ve bi bakım dedim dudak kısmı değil ama vajinasinda afedersiniz delik yok içi gözükmüyor yani önünde minik bi et parçası var tamamen kapalı yani bilgisi olan lütfen paylassin bu durum normalmi yoksa iç kismi gozukmelimi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
28 aylık kızımın vajinası normalmi yapışık mi bilgisi olan lütfen yardım etsin
- Konu Sahibi Kcukanne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
Doktora götürün tabiki bi.Merhaba arkadaşlar size içinden cikamadigim bir sormak istiyorum kızım 1 yaşındayken vajinanın dudaklarinda yapışıklık vardı ve kremle açtık çok şükür geçti ama geçen gün çok koktu ve bi bakım dedim dudak kısmı değil ama vajinasinda afedersiniz delik yok içi gözükmüyor yani önünde minik bi et parçası var tamamen kapalı yani bilgisi olan lütfen paylassin bu durum normalmi yoksa iç kismi gozukmelimi
yakınımın kızıda o şekildeymiş açmışlar belki sizinkiyle aynıdır bilemem ama doktorun görmesinde fayda var
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
İçi gozükemez ki, minicik zaten, bir doktora goturun, en saglıklı cevabı oyle alırsınızMerhaba arkadaşlar size içinden cikamadigim bir sormak istiyorum kızım 1 yaşındayken vajinanın dudaklarinda yapışıklık vardı ve kremle açtık çok şükür geçti ama geçen gün çok koktu ve bi bakım dedim dudak kısmı değil ama vajinasinda afedersiniz delik yok içi gözükmüyor yani önünde minik bi et parçası var tamamen kapalı yani bilgisi olan lütfen paylassin bu durum normalmi yoksa iç kismi gozukmelimi
Evet zaten salı günü için randevu aldım ama panik oldum belki normaldir ve ben bosunami korkuyorum diye konu açmak istedimBence bi çocuk doktoruna götürün
- 12 Haziran 2019
- 18.257
- 110.610
- 598
- 36
İçi gozükemez ki, minicik zaten, bir doktora goturun, en saglıklı cevabı oyle alırs
Teşekkürler evet randevu aldım zaten ama salı gününe kadar beklemek zor geldi belki bi bilgisi olan çıkar diye yazdımÇocuk sağlığıyla ilgili hiçbirşey ihmale gelmez en kısa zamanda doktora gidin. Bişey olmasa da ki inşAllah yoktur içiniz rahat eder.
Evet çok haklısınız teşekkür ederim herkese teşekkür ederim ben bu konuyu en iyi çok kurcalamadan doktor randevusunu bekliyimİYİ yapmışsınız buraya yazmakla fakat nadir karşılaşan bir durum şimdi biri bişey der yanlış yönlendirme olur o yüzden diyorum belki cerrahi müdahale olabilen bişeydir
- 5 Mayıs 2016
- 3.883
- 8.289
- 158
Benim kızım da 3.5 aylık 8 aylık erken doğduMerhaba arkadaşlar size içinden cikamadigim bir sormak istiyorum kızım 1 yaşındayken vajinanın dudaklarinda yapışıklık vardı ve kremle açtık çok şükür geçti ama geçen gün çok koktu ve bi bakım dedim dudak kısmı değil ama vajinasinda afedersiniz delik yok içi gözükmüyor yani önünde minik bi et parçası var tamamen kapalı yani bilgisi olan lütfen paylassin bu durum normalmi yoksa iç kismi gozukmelimi
Düzeltilmiş 2.5 aylık
Vajinasinda kapalılık vardi idrar yaparken ağlıyordu, krem ise yaramadı
Geçen hafta çocuk cerrahisine götürdük 5 sn de felan açtı.
3 gün krem sür dedi
1 haftada altını değiştirirken kontrol et vajinayı ac kapanmasın dedi
Düzeldi şimdi
Siz de çocuk cerrahisine götürün ,idrar yaparken canı yanıyordur çocuğun
Merhaba geçmiş olsun benim sorum o değil,bir kere 1 yaşında dediginiz problem olmuştu kremle açmıştık çok şükür tekrarlamadi, ama benim dediğim adet deliginin kapalı olmasıBenim kızım da 3.5 aylık 8 aylık erken doğdu
Düzeltilmiş 2.5 aylık
Vajinasinda kapalılık vardi idrar yaparken ağlıyordu, krem ise yaramadı
Geçen hafta çocuk cerrahisine götürdük 5 sn de felan açtı.
3 gün krem sür dedi
1 haftada altını değiştirirken kontrol et vajinayı ac kapanmasın dedi
Düzeldi şimdi
Siz de çocuk cerrahisine götürün ,idrar yaparken canı yanıyordur çocuğun
- 5 Mayıs 2016
- 3.883
- 8.289
- 158
Teşekkür ederimMerhaba geçmiş olsun benim sorum o değil,bir kere 1 yaşında dediginiz problem olmuştu kremle açmıştık çok şükür tekrarlamadi, ama benim dediğim adet deliginin kapalı olması
Size de geçmiş olsun