S sevoke Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2024 148 11 13 34 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sevoke #1 Arkadaşlar ben 28+4haftalık gebeyim süt beyazı kokulu akıntım geliyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan varsa cevaplar mısınız?
Arkadaşlar ben 28+4haftalık gebeyim süt beyazı kokulu akıntım geliyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan varsa cevaplar mısınız?
siyasmin Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2022 393 381 33 38 3 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sevoke #2 sevoke .!.: Arkadaşlar ben 28+4haftalık gebeyim süt beyazı kokulu akıntım geliyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan varsa cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Korkuyorsa enfeksiyon olabilir
sevoke .!.: Arkadaşlar ben 28+4haftalık gebeyim süt beyazı kokulu akıntım geliyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan varsa cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Korkuyorsa enfeksiyon olabilir
N nazik1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2025 17 5 1 24 Cumartesi 17:31 Konu Sahibi Konu Sahibi sevoke #3 Mantar enfeksiyonudur kadın doğumcu sana fitil yazsın
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 4.680 5.918 78 Cumartesi 17:32 Konu Sahibi Konu Sahibi sevoke #4 Koku varsa genelde enfeksiyon kaynaklı oluyor
sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 430 343 303 İstanbul Dün 01:05 Konu Sahibi Konu Sahibi sevoke #5 doktorunla görüşmelisin çok ilerlemeden enfeksiyon yada mantar olabilir geçmiş olsun çok fazla tatlı şeyler tüketmemeye su içmeyi artırmalısınız mantar varsa hamilelikte baş belası resmen sevoke .!.: Arkadaşlar ben 28+4haftalık gebeyim süt beyazı kokulu akıntım geliyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan varsa cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla...
doktorunla görüşmelisin çok ilerlemeden enfeksiyon yada mantar olabilir geçmiş olsun çok fazla tatlı şeyler tüketmemeye su içmeyi artırmalısınız mantar varsa hamilelikte baş belası resmen sevoke .!.: Arkadaşlar ben 28+4haftalık gebeyim süt beyazı kokulu akıntım geliyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan varsa cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla...