27 yas ve iliski durumsali sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

midnightsrain

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
72
68
23
merhabalar, nasil basliycam bilemedim. yasim ilerledikce erkeklerden iyice sogudum iletisim kuramaz oldum. bir yandan da birileriyle konusup gorusup en azindan tecrube ediek istiyorum. boyle sonsuza kadar nefret et nereye kadar? diger bir yandan da sonsuz aski bekleyen umutsuz bir romantigim... simdi su siralar bi arkadasim bana bi arkadasini onerdi iyi cocuktur falan diye gorucu usulu date yani. bi tamam dedim artik onume cikan surumlari reddetmiycem sans vercem ama bi yandan da emin olamiyorum darlaniyorum. bisey hissetmeyip umit vermis olmak da istemiyorum. garip bi haldeyim onerilerinize fikirlerinize acigim

reddetmiycem sans vercem ama bi yandan da emin olamiyorum darlaniyorum. bisey hissetmeyip umit vermis olmak da istemiyorum

Ya cocuk sizin kapinizda yatmiyor ki nolur şans ver evlenelim sevgili olalim diye Alti ustu arkadasiniz önermiş ne şansi ne ümit vermesi? Ilk defa goruseceksiniz belki adam istemeyecek yani. Bi defa görüşmeyle ümit olmaz dert edinmeyin normal arkadasca bir goruşme olarak düşünün karşilikli begenirseniz devam eder olmadiginda da olmaz.

yanlis aktarmisim sanirim bundan once hic konusmasi gecen, bir sekilde iletisim kurmaya calisan herkesi reddediyordum diye genel anlamda dedim. tabiki o begenmeyebilir sadece boyle bi adim atmadan biel bunlari dusunmeye basliyorum iste

yanlis aktarmisim sanirim bundan once hic konusmasi gecen, bir sekilde iletisim kurmaya calisan herkesi reddediyordum diye genel anlamda dedim. tabiki o begenmeyebilir sadece boyle bi adim atmadan biel bunlari dusunmeye basliyorum iste

Yani karsidaki insanin da size dünden razi oldugunu varsaymazsaniz ümit mi vermiş olurum diye kendinize dert edinmenize gerek kalmaz.
Siz nasil ya begenmezsem ya bisey hissetmezsem diye dusunuyorsaniz karsi tarafta benzer seyler dusunerek geliyor oraya. Daha görmedigi insan hakkinda gelecek planlari yapmiş olarak karsiniza cikmayacak.

Bir sey hissetmediginizde gorusmeleri devam ettirmediginiz surece bir sorun olmaz.

dogru haklisiniz. bunu zaten kendini begenmis biyerden degil de hakkina girerim korkusundan dusunuyorum. ama bu kadar anlam yuklememek gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…