- 15 Kasım 2022
- 72
- 68
- 23
-
- Konu Sahibi midnightsrain
reddetmiycem sans vercem ama bi yandan da emin olamiyorum darlaniyorum. bisey hissetmeyip umit vermis olmak da istemiyorum
yanlis aktarmisim sanirim bundan once hic konusmasi gecen, bir sekilde iletisim kurmaya calisan herkesi reddediyordum diye genel anlamda dedim. tabiki o begenmeyebilir sadece boyle bi adim atmadan biel bunlari dusunmeye basliyorum isteYa cocuk sizin kapinizda yatmiyor ki nolur şans ver evlenelim sevgili olalim diyeAlti ustu arkadasiniz önermiş ne şansi ne ümit vermesi? Ilk defa goruseceksiniz belki adam istemeyecek yani. Bi defa görüşmeyle ümit olmaz dert edinmeyin normal arkadasca bir goruşme olarak düşünün karşilikli begenirseniz devam eder olmadiginda da olmaz.
yanlis aktarmisim sanirim bundan once hic konusmasi gecen, bir sekilde iletisim kurmaya calisan herkesi reddediyordum diye genel anlamda dedim. tabiki o begenmeyebilir sadece boyle bi adim atmadan biel bunlari dusunmeye basliyorum iste
dogru haklisiniz. bunu zaten kendini begenmis biyerden degil de hakkina girerim korkusundan dusunuyorum. ama bu kadar anlam yuklememek gerekiyorYani karsidaki insanin da size dünden razi oldugunu varsaymazsaniz ümit mi vermiş olurum diye kendinize dert edinmenize gerek kalmaz.
Siz nasil ya begenmezsem ya bisey hissetmezsem diye dusunuyorsaniz karsi tarafta benzer seyler dusunerek geliyor oraya. Daha görmedigi insan hakkinda gelecek planlari yapmiş olarak karsiniza cikmayacak.
Bir sey hissetmediginizde gorusmeleri devam ettirmediginiz surece bir sorun olmaz.