Polikistik over hastasıyım,adetlerim 32 ile 36 gün arasında değişiyor.geçen ay Laboquick ovulasyon testleri ile her gün düzenli takip ettim yumurtlmayı.Adetimin bittiğinden tam 5gün sonra çift çizgi kırmızıydı.Ardından 10 gün daha geçtikten sonra kopkoyu çift çiZgi T C’den daha koyu çıktı,ertesi sabah ikisi aynı koyulukta bir sonraki sabah ise silikleşti.Poliskistik over yumurtlama tembelliği dedi doktor bana bu ay glifor ilaç verdi başlayavağım.Ama yumurtlama tembelliği varsa neden ovulasyon testlerim pozitf çıktı.?Test mi hatalı acaba.?Fikri olan bu durumu yaşayan varmı.?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 yaşındayım polikistik overmışım.!
- Konu Sahibi MevaDeva
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne kadar süredir evlisin canım2 ay korumasız ilişki
Denedik hamile kalamadım bu sebeple panik oldum galiba.
Evlendikten tam bir yıla kadar denemen lazım çocuk yapmak için bir yıl sonra baktın tutmuyor o zaman doktora görün lakin polikisten korkma o çocuk olmama diye bir kaide yok hemen her kadın da olan bişey olur Allah'ın izni ile siz panik olmayın brn 6 haftalık çocuk kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay oldu kürtaj olalı bende deniyorum olması için ama daha 3 ay olmaz en az 7 ay geçecek2 ay korumasız ilişki
Denedik hamile kalamadım bu sebeple panik oldum galiba.
Klomen yumurta şişirme ilacı verdi mi2,5 senelik evliyim.Doğum kontrol hapı kullamdım 6 ay önce bıraktım kullanmayı.2 aydır da denemeye başladık ama olmadı.
Nerde oturuyorsunuz antepte olsaydınız size bir doktor önerirdim2,5 senelik evliyim.Doğum kontrol hapı kullamdım 6 ay önce bıraktım kullanmayı.2 aydır da denemeye başladık ama olmadı.
Bu arada kadın doğum kontrol hapı kullanma o rahmi öldürüyor2,5 senelik evliyim.Doğum kontrol hapı kullamdım 6 ay önce bıraktım kullanmayı.2 aydır da denemeye başladık ama olmadı.
Olur sıkıntı yapma kiminin 4 yıl sonra oluyor kiminin 6 yıl sonra ama oluyor hiç panik yapmaİstanbul.Doktorum çok iyi benimde.Sorun bende çünkü 2 aydır gitmeye başladım daha önce jinekolojik muayne olmadım.
Kuzum inanma ya ilaç firmasında çalışanlar var konuştum rahmi öldürüyor onlar ve çocuk yaparken adet olana kadar hiçbir ilaç kullanma onlarda engelliyorDoktorlar tam aksini diyor ama kistlerin büyümesini engelliyormuş.
Bıraktım zaten.Hayırlısıyla sağlıkla hamiş kalsam inşallah diye dua ediyorum.Kuzum inanma ya ilaç firmasında çalışanlar var konuştum rahmi öldürüyor onlar ve çocuk yaparken adet olana kadar hiçbir ilaç kullanma onlarda engelliyor
Olursun inşallah sıkıntı yapma ama Rabbim yakın zaman bebiş verir inşallahBıraktım zaten.Hayırlısıyla sağlıkla hamiş kalsam inşallah diye dua ediyorum.