- 7 Mayıs 2015
- 1.138
- 560
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
27 yaş 1.66 amh değerim yaşıma göre nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar.cumartesi doktorum amh için kan aldı,yaşıma göre değerimi 2nin üstünde olması lazım dedi.Yaşım 33,sonuçlar yarın çıkacak27 yaş 1.66 amh değerim yaşıma göre nasıl ?
iyi bence benim 1.07 ben 26 yaşındayım hamileyim27 yaş 1.66 amh değerim yaşıma göre nasıl ?
Annem 40 yaşında menapoza girmiş muhtemelen ona çekmişimDeğer değil yumurtaların kalitesi önemli hamilelik için ama rezerviniz yaşa göre az evet.
Ailenizde erken menapoz durumu var mı sizin. Benim annem 39-40 yaşlarında menapoza girdi. Ona çekmiş olabilirim diye düşünüyorumiyi bence benim 1.07 ben 26 yaşındayım hamileyim
Hamileliğe engel bir değer değil sıkma canını
Hayır hayır menapozla onun ilgisi yok bence fsh kaç o da önemli menapoz içinAilenizde erken menapoz durumu var mı sizin. Benim annem 39-40 yaşlarında menapoza girdi. Ona çekmiş olabilirim diye düşünüyorum
6 benimHayır hayır menapozla onun ilgisi yok bence fsh kaç o da önemli menapoz için
Benim 15 di fsh
Normalde 9 dan yüksek olmamalı sanırım
Gayet iyi6 benim
Yok zaten yaşım 27 şuan menapoza girmem zaten de amh çok yüksek değil ya, o yüzden 40 yaşıma kadar anca regl olurum diye düşünüyorum. O yaşa kadar fsh da artar zatenGayet iyi
Menapoza gireceklerde yüksek çıkıyo
Gayet iyi
Menapoza gireceklerde yüksek çıkıyo
Benim 1.05iyi bence benim 1.07 ben 26 yaşındayım hamileyim
Hamileliğe engel bir değer değil sıkma canını