27 haziran 2015 ehliyet sinavina girenler

Sınavlar kolay ama direksiyon sınavı zor bizde de :)
o hep zor du sekerım , zaten ehlıyet almadan arac kullanmayı bılen kısı sayısı az genelı de erkek onların ayrı bır hevesı yatkınlıgı oluyor cunku....
kolay almak ıcın kucuk sehırde alacaksın, sonra bır sure ozel ders yavas yavasta trafıge cıkacaksın ..
mesela benım 12 senedır ehlıyetım 5 yıldır da arabam var ama sınavdan sonra hıc duz vıtes kullanmadım ve aracım otomatık, sadece otomatık kullanabılıyorum :KK66: :KK66:

eşim babam kim olursa..
bu arada arabayı değiştirdik biz..
palio 3 kapılı vardı ama mustafa ile artık çok zor okuyordu..
reno clio 2000 model aldık..
otomatık mı aldınız yavrucum? bızde arabayı satısa cıkaracagız fıesta cok kucuk ama ben yerıne ıkı kapılı megane 3 ıstıyorum :KK70: neden zor ıdı anlamadımkı ınıp cıkmakmı sıkıntı oluyordu

otomatık mı aldınız yavrucum? bızde arabayı satısa cıkaracagız fıesta cok kucuk ama ben yerıne ıkı kapılı megane 3 ıstıyorum :KK70: neden zor ıdı anlamadımkı ınıp cıkmakmı sıkıntı oluyordu

sakın 3 kapı almayın sakınnn..
hem ticari araç olarak geçiyor her yıl vize var ayriyeten vergisi fazla oluyor..
binmek inmek bir işkence arka tarafa..
ege var birde yeni bebek düşünüyorsun sakın haaa benden söylemesi yavrumm..
yok canım otomatik değil otomatikte öğrenirsem olmazmız...2-3 sene böyle kullancakmışız sonra otomatik alırız dediler

sakın 3 kapı almayın sakınnn..
hem ticari araç olarak geçiyor her yıl vize var ayriyeten vergisi fazla oluyor..
binmek inmek bir işkence arka tarafa..
ege var birde yeni bebek düşünüyorsun sakın haaa benden söylemesi yavrumm..
yok canım otomatik değil otomatikte öğrenirsem olmazmız...2-3 sene böyle kullancakmışız sonra otomatik alırız dediler
ay ınanmıyorum cok sasırdım cıddenmı canım ya bız zaten suanda fiestaya bı suru oduruyoruz vergıde
neyse eskısını kaca almıstınız kaca sattınız
bızım malum arabada komsu hasarı var bakalım pıyasasını dusurecekmı

ay ınanmıyorum cok sasırdım cıddenmı canım ya bız zaten suanda fiestaya bı suru oduruyoruz vergıde
neyse eskısını kaca almıstınız kaca sattınız
bızım malum arabada komsu hasarı var bakalım pıyasasını dusurecekmı

kuzum bizimki ucuz yaaa fiesta falan neki :)
10 a almıştık 11 e sattık..
şimdikinide 16 ya aldık..
kesinlikle benden sölemesi sakın 3 kapıya bakma..biz çok pişman olduk sonradan..
arkaya çocukla binmesi inmesi çok zor..
o arabalar sadece 2 kişilik aile için uygun değil..
annemler bile zorlanıyordu binerken arakaya binen zaten daralıyordu pencereler küçüktü..

kuzum bizimki ucuz yaaa fiesta falan neki :)
10 a almıştık 11 e sattık..
şimdikinide 16 ya aldık..
kesinlikle benden sölemesi sakın 3 kapıya bakma..biz çok pişman olduk sonradan..
arkaya çocukla binmesi inmesi çok zor..
o arabalar sadece 2 kişilik aile için uygun değil..
annemler bile zorlanıyordu binerken arakaya binen zaten daralıyordu pencereler küçüktü..
fenalık basıyor hıssını hıssettım suanda
aslında cocukların emnıyetı ıcın kapı olmaması ıyı gıbı gelmsıtı bana ama neyse
zararına satmamıssınız bakalım bız ne yapacagız canım
hayırlısı olsun buarada sızın arabanız canım

fenalık basıyor hıssını hıssettım suanda
aslında cocukların emnıyetı ıcın kapı olmaması ıyı gıbı gelmsıtı bana ama neyse
zararına satmamıssınız bakalım bız ne yapacagız canım
hayırlısı olsun buarada sızın arabanız canım

hemde ne fenalık ben sana söyleyim kuzum..
üstelik 2 kapılı arabalar daha zor satılıyor bilgin olsun talep az çünkü..
gençlere hitap ediyor genelde..
arka kapının olmaması güvenli olabilir ama o çoccukları oraya tek kapıdan koy indir emin ol daha zor..
üstelik yeni doğan bebişi birde pusete koyup yanında duracaksın 7-8 ay seninde arkaya binmen gerekecek iyi düşün

X