Son kontrolume gittigimde de bu sikyetimden bahsetmistim zaten seker yuklememle birlikte kan ve idrar tahlillerim yapildi o zaman, doktor hersey yolunda dedi.Valla bence bi tahlil yaptırmalisin dra gidip cunku bu kadarı normalmi bilmiyorum
Evet cikardi sanirim ya safra kesesindenmi kasinti oluyor demisti arkadadlar neydi inan hatirlamiyorum netten bakin biraz istersen gebekikte kasinti diye cikar mutlaka faydali biseler..bide ilik dusiyi gelir diyorlardi ama inan yasamadim bilemiyorum yanlis yonlendirmek istememSon kontrolume gittigimde de bu sikyetimden bahsetmistim zaten seker yuklememle birlikte kan ve idrar tahlillerim yapildi o zaman, doktor hersey yolunda dedi.
Bi sikinti olsa kan tahlilinde cikardi sanki degil mi baska ne tahlili yapilir bu sikayete acaba?
Kizlar biliyorum aabartiyorum gibi olacak ama dayanamiyorum. Allah baska dert vermesin ama sizden yardim almak istedim belki evde yapabilecegim bisey vardir.
Yaklasik 15 gundur once karnim isilik oldu yeni baslamistim bebe yagi surmeye ona bagladim. Zaten cildim hep hassastir. Cildiyeye gittim kortizonlu merhem verdi tabiiki kullanmadim.
Karnim gecti sonra suratim oyle bir kurudu ki anlatamam. Evet biliyorum kis ayinda oluyor ama dayanilacak gibi degil. Gozlerimin etrafinda kirmizi benekler olustu goz altlarim kiristi ve morardi yuzu sisti. Yuzumun kurulugundan mimik bile yapamiyorum.
Sonra boynum ve kollarim kasintidan oluyor resmen kasimamaya calisiyorum dayanamiyorum. Doktoruma gittigimde hepsini sordum hamilelikte cok normal cekeceksin dedi kullandigim bi nemlendirici vardi onu kullanabilirsin dedi
Napsam kizlar normal mi sizce bu kadar cilt problemi acaba bi cildiyeye daha gitsem mi? Herkes de kizin guzelligini aliyor diyor uyuz oluyorum bi bilseler ne cektigimi
o kaşıntı sorunu bendede varya çatlıyomuyum dıye dusunuyorum bende kalcamda basenımde baldırımda goguslerımde kollarımda ve karnımda cok oluyo uyuz olmusum gıbı :SKizlar biliyorum aabartiyorum gibi olacak ama dayanamiyorum. Allah baska dert vermesin ama sizden yardim almak istedim belki evde yapabilecegim bisey vardir.
Yaklasik 15 gundur once karnim isilik oldu yeni baslamistim bebe yagi surmeye ona bagladim. Zaten cildim hep hassastir. Cildiyeye gittim kortizonlu merhem verdi tabiiki kullanmadim.
Karnim gecti sonra suratim oyle bir kurudu ki anlatamam. Evet biliyorum kis ayinda oluyor ama dayanilacak gibi degil. Gozlerimin etrafinda kirmizi benekler olustu goz altlarim kiristi ve morardi yuzu sisti. Yuzumun kurulugundan mimik bile yapamiyorum.
Sonra boynum ve kollarim kasintidan oluyor resmen kasimamaya calisiyorum dayanamiyorum. Doktoruma gittigimde hepsini sordum hamilelikte cok normal cekeceksin dedi kullandigim bi nemlendirici vardi onu kullanabilirsin dedi
Napsam kizlar normal mi sizce bu kadar cilt problemi acaba bi cildiyeye daha gitsem mi? Herkes de kizin guzelligini aliyor diyor uyuz oluyorum bi bilseler ne cektigimi
Evet tahlillerse bisey yoksa demekki doktorumun dedigi gibi normaldir cekecegiz. Gercekten hamilelik zor bir surec ama yavrularimiz icin cekiyoruz her seyi onlar saglikli olsun da..
Cekecegimiz var demekki :) bende gittim doktora kurdeşen dökmusum. Bana da ilac verdi simdilik iyi sayilirim. Baska bi aile dostumuz doktor da kullandigin vitaminlerden ve sut ve sut urunlerinden olabilir demisti. Ay aman neyse az kaldi benim dayanicam artik allah sana da sabir versin :)canım slm ben ilk hamileliğimde bir kaşınıyordum anlatamam sana . :) bacaklarımı yırtılana kadar kaşıyordum hep kanardı kabuk olurdu :) ama drum hamilelikte iç varis tehlikesi oldugundan damarlar şiştiği için kaşıntı oldugunu söyledi zaten sadece bacaklarım kaşınıyodu şuan ikinciye hamileyim ve yine bacaklarımı yırtarcasına kasıyorum doktorum ilk gebeliğimde bana bir jel yazdı adı systral jel sürdüğüm gibi kaşıntı duruyor kortizonluda değil şuan hala kullanıyorum cok memnunum istersen sende al sür en azından kaşınmamış olur :) allah sabır versin zor bir durum vesselam :)
Cekecegimiz var demekki :) bende gittim doktora kurdeşen dökmusum. Bana da ilac verdi simdilik iyi sayilirim. Baska bi aile dostumuz doktor da kullandigin vitaminlerden ve sut ve sut urunlerinden olabilir demisti. Ay aman neyse az kaldi benim dayanicam artik allah sana da sabir versin :)
Kizlar biliyorum aabartiyorum gibi olacak ama dayanamiyorum. Allah baska dert vermesin ama sizden yardim almak istedim belki evde yapabilecegim bisey vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?