- Konu Sahibi derinsular
herşeyi paylaşalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 27. haftama yeni girdim.hafta sonu kontrolum vardı bebeğim 860 gr olmuş ve elhm herşey yolundaymış..Bu aralar yorgunluk ve halsizlik var arada karın ağrıları kasılmaları felan da oluyor buda rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş.Birde nefes alıp vermede sıkıntılar yaşanıyor..Tabii binler kez şükür bu halime, şu an işyerindeyim ve bi taraftanda çalışıyorum..Allah cümlemize kolaylık versin ve sağlıcakla bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin..Az kaldı son 3 ayy:)))
Benimde son 4 ayım kaldı maalesef..Ben 27 haftalık değilim ama 5,5 aylık olduk bizde teyzeleri.
Çalışan biriyim zor oluyor gidip gelmek arabam da yok..Trenle gidip geliyorum aksam 19 :00'da cıkıyorum eve gidişim 20:30 oluyor ..
Ağrılarım cok yok ama sırtımda belımde agrılar var bazen..Bakalım Allah hepimizi kurtarsın inşallah..Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalım yarabbim..![]()
Benimde son 4 ayım kaldı maalesef..Ben 27 haftalık değilim ama 5,5 aylık olduk bizde teyzeleri.
Çalışan biriyim zor oluyor gidip gelmek arabam da yok..Trenle gidip geliyorum aksam 19 :00'da cıkıyorum eve gidişim 20:30 oluyor ..
Ağrılarım cok yok ama sırtımda belımde agrılar var bazen..Bakalım Allah hepimizi kurtarsın inşallah..Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalım yarabbim..![]()
Bendi 27+2 günlük oldum ama.26+5 iken doktor 640-650 gram ölçtü...Yanlışmı ölçtü acaba ya...Canım sıkıldı şimdi
bebeklerin kiloları ne durumda
benim de sırt ağrılarım inanılmaz derecede tek şikayetim şükür ki o ama dayanamıyorum bazen dediğin gibi ağlamak istiyorum hala da öyle 28. haftadayım magnorm vermişti dr bana hem kramp için hem de sırt ağrıları için ama ben de senin gibi içmedim daha doğrusu o kadar ağrıya pek etkie deceğini düşünmedim galiba sırt kaslarımızın zayıf olmasından kaynaklanıo bi çözümü yok tahammül edeceğiz...
28. hafta kaç aya tekabül ediyor?