27 haftalık hamile olanlar nasıl gidiyor?

Bende 27. haftama yeni girdim.hafta sonu kontrolum vardı bebeğim 860 gr olmuş ve elhm herşey yolundaymış..Bu aralar yorgunluk ve halsizlik var arada karın ağrıları kasılmaları felan da oluyor buda rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş.Birde nefes alıp vermede sıkıntılar yaşanıyor..Tabii binler kez şükür bu halime, şu an işyerindeyim ve bi taraftanda çalışıyorum..Allah cümlemize kolaylık versin ve sağlıcakla bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin..Az kaldı son 3 ayy:)))

Bende 27. haftama yeni girdim.hafta sonu kontrolum vardı bebeğim 860 gr olmuş ve elhm herşey yolundaymış..Bu aralar yorgunluk ve halsizlik var arada karın ağrıları kasılmaları felan da oluyor buda rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş.Birde nefes alıp vermede sıkıntılar yaşanıyor..Tabii binler kez şükür bu halime, şu an işyerindeyim ve bi taraftanda çalışıyorum..Allah cümlemize kolaylık versin ve sağlıcakla bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin..Az kaldı son 3 ayy:)))

Benimde son 4 ayım kaldı maalesef..Ben 27 haftalık değilim ama 5,5 aylık olduk bizde teyzeleri.
Çalışan biriyim zor oluyor gidip gelmek arabam da yok..Trenle gidip geliyorum aksam 19 :00'da cıkıyorum eve gidişim 20:30 oluyor ..

Ağrılarım cok yok ama sırtımda belımde agrılar var bazen..Bakalım Allah hepimizi kurtarsın inşallah..Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalım yarabbim..:49:

Benimde son 4 ayım kaldı maalesef..Ben 27 haftalık değilim ama 5,5 aylık olduk bizde teyzeleri.
Çalışan biriyim zor oluyor gidip gelmek arabam da yok..Trenle gidip geliyorum aksam 19 :00'da cıkıyorum eve gidişim 20:30 oluyor ..

Ağrılarım cok yok ama sırtımda belımde agrılar var bazen..Bakalım Allah hepimizi kurtarsın inşallah..Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalım yarabbim..:49:

canım senin işin baya zormuş Allah kolaylık versin..Ben kamuda çalışıyorum 17.00 işim bitiyor evimde çok uzak degil elhm..Allah nasip eder bi sıkıntı çıkmazsa da doguma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum.dogum iznimi asıl doğumdan sonra kullanmak isterim..Bebeğimizle ne kadar zaman geçirirsek o kadar iyidir degilmi:))

[

canım senin işin baya zormuş Allah kolaylık versin..Ben kamuda çalışıyorum 17.00 işim bitiyor evimde çok uzak degil elhm..Allah nasip eder bi sıkıntı çıkmazsa da doguma 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum.dogum iznimi asıl doğumdan sonra kullanmak isterim..Bebeğimizle ne kadar zaman geçirirsek o kadar iyidir degilmi:))

Bendi 27+2 günlük oldum ama.26+5 iken doktor 640-650 gram ölçtü...Yanlışmı ölçtü acaba ya...Canım sıkıldı şimdi

Bendi 27+2 günlük oldum ama.26+5 iken doktor 640-650 gram ölçtü...Yanlışmı ölçtü acaba ya...Canım sıkıldı şimdi

canım canın sıkılmasın her gebenin durumu farklı olur önemli olan bebeğin sağlık durumunun iyi olması 7. aydan sonra bol bol kilo alacaktır..

benim şuan 26+3, 23+4 ken 650 gr demişti çko sırt ağrım var bu arada:( kilolarınız ne durumda arkadaşlar ben 62 de hamile kaldım şuan 69um

bende 50 kilo ile hamile kalmıştım hafta sonu tartıldım 55 olmuşum. iyi gidiyorum bakalım bu aydan sonra çok kilo almam inş ama asıl bu aylardan sonra alınıyormuş..Karnım bu son 3 haftada baya bi büyüdü,bu arada bu aylarda uyku pozisyonunda sol tarafa yatmak ve iyi beslenmek bebek gelişi açısından önemli, dikkat etmemiz lazım özellikle omega-3 tükemi açısından.. (balık -ceviz vs.. ayrıca semiz otunda olabilir))

bebeklerin kiloları ne durumda

slm kızlar bende 27 haftalık gebeyım sırt ağrım çok oluyo nıye acaba çok ayakta kalınca duramıyorum nerdeyse ağlıycm oderece yanı...miğde yanmam halen geçmedı aslında doktor bel agrısı kramplara karşı onceden ılaç yazmıstı ama ben kullanmadım çok ilaç içmek istemyorum dunyanın ılacını ıçıyorum zaten acaba hatamı ettımkı..şimdi doktorada soyleyemıyorum içmiyorum dıye kızcak çunkı :) inşallah artmazzz

benim de sırt ağrılarım inanılmaz derecede tek şikayetim şükür ki o ama dayanamıyorum bazen dediğin gibi ağlamak istiyorum hala da öyle 28. haftadayım magnorm vermişti dr bana hem kramp için hem de sırt ağrıları için ama ben de senin gibi içmedim daha doğrusu o kadar ağrıya pek etkie deceğini düşünmedim galiba sırt kaslarımızın zayıf olmasından kaynaklanıo bi çözümü yok tahammül edeceğiz...

benim de sırt ağrılarım inanılmaz derecede tek şikayetim şükür ki o ama dayanamıyorum bazen dediğin gibi ağlamak istiyorum hala da öyle 28. haftadayım magnorm vermişti dr bana hem kramp için hem de sırt ağrıları için ama ben de senin gibi içmedim daha doğrusu o kadar ağrıya pek etkie deceğini düşünmedim galiba sırt kaslarımızın zayıf olmasından kaynaklanıo bi çözümü yok tahammül edeceğiz...

merhabalar. ben 28. haftadayım. 27 yeni bitti. magnorm denilen ilacı yaklaşık 1.5 -2 aydır kullanıyorum. ciddi kramplar oluyodu geceleri. öyleki uykudan uyanıyor ve acı çekiyodum. ama bu ilaçla birlikte hiçbişey kalmadı. üstelik günaşırı kullanıyorum. hergün değil . çok kişidende etkili bir vitamin olduğunu duydum. sırt kaslarım zayıf deyip ilaç kullanmamak ve böyle tahammül etmek bence bişeyleri dahada kötü yapacaktır. annem hep söyler :6:"acısı doğumdan sonra çıkar" bence henüz geç değil. bir zararıda yok doktor önerisiyle kullanıyosun. hemen başlamanı tavsiye ederim.

hazımsızlık şişkinlik çekiyor musunuz? ben bu aara çok şikayetçiyim ya. karnım acayip şişti. dokuz aylık gibi oldum şişkinlik yüzünden. doktor gaviscon verdi ama pek işe yaramıyor sanırım. su içmeye yerim yok karnımda :)) geçen gün kramplar girdi karnıma aralıklarla. doktor gaz sancısı dedi.öff patlicam ya zor taşıyorumn karnımı.

Back
X