Bebek Beslenmesi 27 günlük bebeğim huzursuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kolik ne demek arkadasım? gazı cok oluyor cünkü sürklı ıkınıyo bacaklaırnı topluyor yüzü kızarıyor,emzırmeyı 3 saate nasıl cıkarıcam aglayınca ortalık ayaga kalkıyor

tamam iste kolik bebek..söylediklerin ayni.gaz sancisi..bazi bebekler gaz olayini daha yogun yasiyor..onlar kolik bebek oluyor iste..sabirla cikaracaksin..yavas yavas oda alisacak..birkac aglar ama oda alisir.

rezene çayını sen de bebek de içebilir ama markette satılan sallama rezene çaylarından değil
eczanede satılan kutudaki granül şeklinde olanlardan canım
evet mama kilo almasını sağlar ve gazını da artırır

ne kadar zor işleri bebeklerin
oğlumda gazlı bir bebekti ama canının nasıl yandığını kendimden bildiğim için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırdım
çıkmak bilmeyen gaz,sancısı,ağrısı(

arkadaşların hepsininde dediği gibi bebeğinin 2 saatte bir uyanması gayet normal... benim size tavsiyem beraber uyuyun.... bebekler 5 duyusuyla geceleri annelerini yanında hissetmek istermiş... kolay gelsin... lütfen sütünüz yettiğine göre hazır mama vermeyin... bol şans.

canım bebek için olan rezene çayını rahatlıkla verebilirsin.ben 2.haftadan sonra vermiştim düzenli olarak.bir de zinco damla kullanmıştık.çok gaz sancısı olmadı bizde.bir de kimyon ve çörek otu da bebeğin gaz sancısını alıyor.çörek otunu çok azıcık olacak şekilde havanda dövüyorson.emziğinin ucunu batırıp bebeğe veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…