27+3 'üm Bebeğin Kilosu Kaç Olmalı?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Arkadaşlar bebeğimin kilosu 1 kilo 160 gram ,sizce normal mi kilosu? Hangi haftalarda ortalama kaç kilosu olmalı?

"hafta hafta gebelik" yaz arama motorlarına.
oradan takip edebilirsin bebeğin kilosunu, nasıl olması gerektiğini, duyularının gelişimi vs. bi sürü konuda bilgilendirici şeyler var.

Evet nette aratınca ortalama birşeyler çıkıyor ama asıl mevcut hamilelerden duymak istiyorum.Mesela 850 gr ortalama diyor nette,ama hamile bi bayan o haftada 700 gr, ona doktor normal diyor veya düşük kilo diyor vs.Bu sebepten sizlerden duymak istedim.

Biz pazartesi günü 27+ 3 olucaz doktor kontrolüm var ogün yazarım bizim bebişin kilosunu .26+3de yani geçtiğimiz pazartesi 920 gr dı .hem 1 haftada kaç gr almış onuda hesaplamış oluruz çok merak ediyorum.erken doğum riskim var dr bebeği büyütebildiğin kadar büyütmeye bak dedi.daha çok özen gösteriyorum son bikaç gündür

badem fındık ceviz muz kaşar peynir tam buğday ekmeği hakiki keçiboynuzu ve üzüm pekmezi nesguikli süt ıspanak et bunlar bebeğe kilo aldırır bide her yemekten sonra ve genellikle sol tarafına yat bebek daha çok besleniyo öyle

Çok teşekkür ederim :) evet bende çok araştırdım ne yersem kilo alır diye sen hepsini burada yazmışsın.kızımı doğurduğum zaman yanımda bir bayan yatıyordu bebeği 5 kilo doğurmuştu ben 2800 dü ozaman sormuştum ne yedinde bebek kilolu doğdu diye bana demiştiki cevizli ballı muzlu süt yapıyorum ve gece uyukudan kalkıp içip geri yattım demişti oda aklımda kalmış bikaçgündür onuda deniyorum

Bugün 27+3 olduk kontrolden geldim şimdi bebeğimiz 1090 gr olmuş maşallah oğluma kilosu burada okuduğum arkadaşların yorumlarına göre biraz az gibi geldi ya olsun sonuçta bende minyon bir anneyim sağlıklı olsunlarda önemli değil

Teşekkür ederim :)sanırım sizinle aramızda 1 gün var .tabi benim erken doğum riskim var sürekli yatıyorum gününde doğar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…