27+2 günlük olduk sizde durumlar nasıl?

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
32
Bebeğim bu aralar pek hareketli hiç uyumuyo sanki hep oynuyo.Bazen canımı acıtıyo genelde sağ tarafımda.Bel ağrılarım şimdiden başladı nefes almakta zorluk çekiyorum çabucak yoruluyorum midem ekşiyo birde sizde durumlar nedir???

Bel sırt kasik bacak agrilari var. .Mantar Enfeksiyonu sebebi belli olmayan birkaç kez lekelenme sorunu derken çok şükür 1haftadr ağrılar dışında iyiyim. Birde sorunum istahsizlik. Akşamları yemek yemiyorum meyve kuruyemiş falan yiyorum süt iciyorum ama canm yemek yemek istemiyor umarım bir sorun olmaz. .kizimnda hareketleri öyle gece uyandıracak canımı acitacak şekilde değil gün içinde pek hissedemiyorum zaten. Sbh ve akşamları genelde hissediyorum

Bende geceleri uyuyamıyorum sağ yatınca bebeğim başlıyor dürtmeye sola dönüyorum fıkır fıkır maşallah ama uykuya dalamıyorum bu yüzden ve belimm çook ağrıyor birde kalçam İş yerindeyim şuan kalçam kırılıcak gibi Mide ekşimesi bendede var ve sürekli tuvaletim geliyor

Hiç üzülme bende aynıyım. Son trimestre girdik artık normal zorlanmalarımız Yavaş yavaş tıs tıs moduna giriyorum yürürke, iş yaparken, vs.

benim suan herhangi bir sıkıntım yok, sadece çok sık idrara cıkıyorum,, bir de cok hareket edince hafif belim ağrıyor,, ee bunlar da normal... son adet tarihime göre 25+5 ama bugün kontrolüm vardı usg'ye göre 27+3 teyim..

Darısı başımıza bayanlar :) Ben de bugün rutin kontrolüme gittim 20+3'üm nasipse, oturarak çalıştığım bir işim var,bazen kalçam belim çok ağrıyor,yatarken sol yanıma yatıyorum sürekli,sağ tarafta rahat edemiyorum geriliyo kasığım.Çok sık tuvalete çıkıyorum. Kilo olarak toplam 3-3.5 kilo almışım,doktor iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…