- 25 Mart 2011
- 510
- 22
- Konu Sahibi shadowshows
Başlığımdanda görüldüğü gibi 17 yaşımdan beri günde bir paket sigara içiyorum. Sabah uyandığımda aklıma ilk gelen şey sigara yakmak, ilk 20 dk içindede mutlaka sigara içerim. Öyleki düğünümde gelin odamıza gidiip sigara içmek istedim. Aklımdaki tek şey şu düğün bitsede bi sigara yaksam artıktı. Havaalanlarından nefret ederim 1 saat bekleyip sigara içemediğim için. Artık bir şeye bu kadar bağımlı olmaktan nefret ediyorum. Ağzımda hep kötü bir taat, sürekli baş ağrısı. 4 günlük sigara param 30 tl artık, sigarayada zam geldi. dün gece karar verdim, sigarayı bırakacağım. Bugun 171 i arayıp randevu istedim. 1 ay sonraya randevu verdiler, bu bi ayda benim kafamda tamamen bitirmem için iyi bir fırsat. Bir kumbara alacağım, hergün sigara paramı o kumbaraya atacağım, ayın sonu geldiğinde o paraları alıp bigüzel alışveriş yapacağım. Aldığım çizmeleri kıyafetleri sigara paramla bunları aldım giyiyorum diyeceğim. Bu yaşta kendimi çok yaşlanmış hissediyorum. Cildim soluk. Ancak kilo almaktanda çok korkuyorum, zaten bu sıralar 2-3 kilo almış durumdayım,kilo almadan nasıl bırakacağım bilmiyorum.