26.sayfadan sonra indirim bitiriyorum çok uygunnn:)

Satıldı
Yarın kargolanıyor

botlarım geldi canım cook güzeller hiç giyilmemiş gibi bayıldımm resimdekinde de hoşş. hediyen için de ayrıca tesekkür ediyorumm. cook teşekkürler:))

Iyi aksamlar arkadaslar bugun kargoya verecegim arkadaslar ptt ye gittim fakat sistem yok dediler bi yarim saat dolandim yine gittim henuz gelmemisti bugunde 2.30 kadar calisiyorlar pazartesi sabah ise girmeden vericem kargolari

botlarım geldi canım cook güzeller hiç giyilmemiş gibi bayıldımm resimdekinde de hoşş. hediyen için de ayrıca tesekkür ediyorumm. cook teşekkürler:))

Begenmene cok sevindim canim 1 kere giydim onu yanlis hatirlamiyorsam aynısını dan iki tane almistik onun kardesiminle onunla surekli giymistik o eskiyene kadar kullanmistik gule gule kullan canim

Iyi aksamlar arkadaslar bugun kargoya verecegim arkadaslar ptt ye gittim fakat sistem yok dediler bi yarim saat dolandim yine gittim henuz gelmemisti bugunde 2.30 kadar calisiyorlar pazartesi sabah ise girmeden vericem kargolari

yarım saat içinde takip noları gönderiyorum arkadaşlar

Kalanlar burda...

deri görünümlü bluz s-m olur esnek kumaşı
özellikle düğün dernekte gece dışarda giymeye uygun bence 13 tl

Eki Görüntüle 986482
Eki Görüntüle 986483

flo dan annem almıstı bu bana 38 numara 1 kere giydim sadece
çizik dahi yok derisinde 20 tl

Eki Görüntüle 986514
Eki Görüntüle 986515
Eki Görüntüle 986519

satışı devam edenler

kalanların devamı

canım kargomu aldım bugün hediyen için teşekkür ediyorum çok incesin seninki aceleye geldi inan inşallah telafi etme şansım olur tertemiz yepyeni ürünlerr elbiseye bayıldım yarın giycem direk tekrar teşekkür ediyorum bol satışların olsun

beğenmene çok sevindim canım
güle güle giy
benimkide bugün gelir herhalde

merhaba
konuna baktım canım
suan için cok ihtiyacım olan birşey bulamadım
eğer sapkayla birlikte düşündüğün başka seylerde varsa yardımcı olurum
canım olsa bile alacak durumda değilim maalesef
Bi çok ürün ayırttım onlara söz verdim almam lazım..zaten bütçemi aştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…