• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 haftalik gebelik ve kanama:(

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Kızlar 26 haftalik hamileyim 1gün önce cinsel ilişkim oldu ertesi gün gece kan geldigini farkettim saat gece 2 de eşimi uyandırdim hemen hastaneye gittik doktor nts vajinal ve karindan ultrason baktı şimdilik bişey yok burasi acil yarın poliniklige gel dedi pretostegan falan yazmış almadım sabah erkenden kendi doktoruma gittik oda muayene etti ve erken doğum tehliken yok gbi 10 gün raporlusun hiçbişey yapma dedi benim dun geceden beri hala kahverengiye dönmek üzere olan kanamam devam ediyor ve korkuyorum aşırı şiddetli bel ağrım var sormak istediğim benim gibi bu haftalarda kanama yaşayan varmı nezaman gecer yada bu kanama yüzunden erken doğum yada düşük yaşayan varmı kızlar 2 gündür çok kötüyüm Bebeğimi kaybetme korkusu beni çok korkutuyor eşimde çok Üzgün şimdilik ilacda yazmadı vekanama devam ederse gene gel dedi :( bilen fikri olan varsa yazsın lütfen :anne:

Canm bildgm kadaryla hamilelikte birlikte oldugunda kan geleblyr ondn dikkat etmek lazm cnm dr da bisey demedyse kokkma bisy olmaz bndn snra daha dikkat edersn cnm

Canımm öncelikle geçmiş olsun. İçini ferah tut Dr un korkulacak bişey yok demiş ilişkiye bağlıdır muhtemel sen istirahat etmeye dikkat et. Bende 26haftalık erken doğum yaptım istirahattaydım erken doğum tehlikem vardı sabah pijamam ıslak kanamayla uyandım vajinal muayene oldum ve sezaryenle doğum yaptım bebeğim tersti. Progeston bende kullanmıştm kanamayı durdurmak içindi ama işe yaramadı bende. Rabbim yardımcın olsn korkma dinlen sen canım. Yada bi başka Dr a görün hala devam ediyorsa

Canımm öncelikle geçmiş olsun. İçini ferah tut Dr un korkulacak bişey yok demiş ilişkiye bağlıdır muhtemel sen istirahat etmeye dikkat et. Bende 26haftalık erken doğum yaptım istirahattaydım erken doğum tehlikem vardı sabah pijamam ıslak kanamayla uyandım vajinal muayene oldum ve sezaryenle doğum yaptım bebeğim tersti. Progeston bende kullanmıştm kanamayı durdurmak içindi ama işe yaramadı bende. Rabbim yardımcın olsn korkma dinlen sen canım. Yada bi başka Dr a görün hala devam ediyorsa
Canim benim kahverengiye döndü hala devam ediyor ama azaldı sanki senin bebeginede allah hayırlı ömür versin bende erken doğum riskin yok dedi inşallahta olmaz dedigin gibi istarahattayim korkuyorum çünkü :(

Bebeğim hayatta değil canım 1hafta yaşadı meleğim ... Aklına kötü bişey getirme kuzum yat dinlen geçer inşallah azalma varsa tamamen biter inşallah. Evladını sana bağışlasın Rabbim

Bebeğim hayatta değil canım 1hafta yaşadı meleğim ... Aklına kötü bişey getirme kuzum yat dinlen geçer inşallah azalma varsa tamamen biter inşallah. Evladını sana bağışlasın Rabbim
Allah razı olsun canım sağolasın Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı hayırlı güzel bir evlat nasip etsin inşallah

Amiinnn canımm benim inşallah. Rabbim senden de razı olsun. Sende hayırlı sağlıkı bi şekilde vaktinde kucağına al evladını inşaallah

Cnm bnm de olmuştu gecen hafta cinsel ilişki sonrası olabiliyor ertesi günü kahvelere dönüştü kasıklarım battı belim ağrudı ama geçti çok şükür bebiş büyüyor artık daha dikkatli olmak gerekiyor napaljm olmazsa da olur beraberliğimiz eşim benden daha temkinli zaten .. ben dr a gitmedim boyle şeyler olabilir demişti dr çünkü hani parmagın kesilirde şakır şakır kanar oyle bir kanama dışında korkma demişti sende ferah tut içini

Benimde 26. Hafta da ayni sebepten kanamam oldu.1 gece tedbiren hastanede kaldim cok sukur 40. Haftamdayim :) korkmayin Allahın izniyle birseycik olmaz. :) doktor bana progestan yazmisti 36. Haftaya kadar onu kullandım ve hareketlerime biraz dikkat ettim

Back