Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bende bu durumu 2 gündür yaşıyorum yani sag boşluk ta gibi kasık üstünde boyle adet sancisi gibi degil degisik bir agri arada bir sanki göbek deligimin altinda bebek toplanıyor gibi oluyo korkuyorum artik böyle bir şey yaşayan oldumu
Merk etme canim bnde bebek saniodm ama kasillmalar bunlar.. rahim kendini kasip doguma hazirliyormus oyle oldgu zamn dinlenmeye calis gunde bir kac sefer olabilir ancak cok sk oluyosa dr a gitmelisin
Burdan biri yazmisti kasilmalarin haricinde (kasilmalari hissediyorum ara ara oluyor) ama sag tarafta poposu cikiyor bildiginiz, sisiyor o bolge.. Bebek esniyormus, kuzular yeri daraldikca zorluyacak bizi sanirim :)
Orda sabit duruyorsa oda bir kasilma eger hareket ediyorsa bebistir :) zaten biraz daha buyusun anlicaksin herseyi :) saglikla kavus minigine insallaha
Bende oluyo o toparlanma hemen hemen 14 haftadan beri yumruk gibi toplaniyo belirli sure sonra acilmaya basliyo portakal gibi bir yerde kaliyo dr a sordugumda gunde 7-8defa bu hareketi yapabilecegini toplanma oldugunda hemen uzanip su icmemi soyledi herkeste oluyomu boyle bise cok endiseleniyirum